Elon startar flaggskeppsbutik på Kungsgatan i Stockholm
Hem NYHETER Elon startar flaggskeppsbutik på Kungsgatan i Stockholm

Elon startar flaggskeppsbutik på Kungsgatan i Stockholm

Publicerat av: Redaktionen

Elon tar över handlaren Trettis butiker i Stockholm och Umeå.

Elon startar flaggskeppsbutik på Kungsgatan i Stockholm

Det innebär bland annat att Elon lanserar en ny flaggskeppsbutik på Kungsgatan i Stockholm.

Under de senaste åren har Elon växt genom att framgångsrikt kombinera lokal butiksnärvaro med slagkraftig e-handel och tjänster som knyter samman alla kanaler.

”Genom att våga utveckla nya koncept och förstå våra kunders behov kan vi växa ,” säger Hans-Eric Schultz, försäljningsdirektör på Elon. ”Med de nya butikerna får vi ännu fler möjligheter att komma nära våra kunder och erbjuda lösningar som underlättar i vardagen.”

Den nya flaggskeppsbutiken på Kungsgatan i Stockholm har ett stort show room med Elons satsning på kök och det egna varumärket Nordanro. I butiken kommer det vara möjligt för kunder att se en stor del av sortimentet och få råd och inspiration kring köksplanering.

”Det senaste året har varit tufft för många och vi har spenderat mer tid än vanligt i hemmen,” säger Hans-Eric Schultz på Elon. ”Under samma period märker vi att många av våra kunder vill uppgradera sina kök och vår kökssatsning Nordanro har lyckats möta det behovet på ett fint sätt. De två nya butikerna är ett fint tillskott som kommer att hjälpa till att lyfta hela kedjans satsning på kök.”

Butikerna i Umeå och Stockholm som tas över från Tretti kommer att drivas av lokala Elonhandlare.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>