Huawei lanserar ny och förbättrad Huawei Assistant
Hem LEVERANTÖRERHUAWEI Huawei lanserar ny och förbättrad Huawei Assistant

Huawei lanserar ny och förbättrad Huawei Assistant

Publicerat av: Redaktionen

För att erbjuda en mer effektiviserad användarupplevelse lanseras nu en uppdatering av Huawei Assistant på alla Huawei-enheter, både mobiltelefoner och surfplattor.

Huawei Assistant får en uppdatering, baserat på feedback från Europeiska användare, för att erbjuda användarna en kraftfull och personlig upplevelse.

Efter att ha lyssnat på användares feedback från hela Europa, tillkommer nu Huawei Assistant med flera förändringar i designen så att användare kan skräddarsy funktionens utseende genom att enkelt markera och flytta runt de olika delarna och få personlig anpassning. Funktioner som AI Search, Instant Access, Moments och Feed hjälper användarna att minimera tiden de spenderar på att skrolla genom menyer som sökresultat och på så sätt maximera tiden och enhetens kapacitet.

Med en svepning till höger från enhetens hemskärm blir Huawei Assistants funktioner tillgängliga, från produktivitetsverktyg till innehåll.

De främsta uppdateringarna i Huawei Assistant är:

  • Innovativ användarupplevelse – Alla partnerkort kommer ha ny design, som man kommer åt via Moments-delen av Huawei Assistant-skärmen, med innehåll som shoppingkort från partners.
  • Dina kort, ditt sätt – Användare kan nu dra och släppa kort där de föredrar att ha dem för omedelbar tillgång.
  • Flöde – Nyhetsflödet i realtid i nederkant på Huawei Assistant-skärmen hjälper till att hålla användaren uppdaterad med de senaste rubrikerna.

Andra funktioner inkluderar:

  • AI Search – Att söka med det globala sökfältet i överkanten av Huawei Assistant-skärmen ger användare resultat, indelat i två grupper: lokala sparade resultat (från telefonens mail, kontakter, kalender, meddelanden etc) samt onlineresultat (från användarens standardwebbläsare som hittats via sökmotorn).
  • Instant Access – Användare kan lägga till sina fyra favoritappar och tjänster i överkant på hemskärmen eller låta Huawei Assistant föreslå dem baserat på användarens intressen.
  • Moments – Intelligenta, kontextkänsliga aviseringar och påminnelser visas vid behov – användare kan välja om de vill aktivera enhetsbaserade alternativ såsom påminnelser, missade samtal, väder, dataflödesrapporter, sportresultat m.m.

– Vi vill erbjuda nya och effektiva teknologier till våra konsumenter. Vi har tagit till oss feedback som vi fått från användare i hela Europa och nu förbättrat tjänsten. Vi har gjort det enklare och mer effektivt att få tillgång till exakt den information man vill ha och när man behöver den. AI-tekniken som driver Huawei Assistant ger kunderna direkt tillgång till favoritappar, nyheter i realtid och uppdateringar med en enkel svepning, för en mer sömlös upplevelse, säger Sofia Björnerfors, PR-ansvarig för Huawei Consumer Group i Sverige.

Relaterade Artiklar