EISA Awards 2018: Huawei P20 Pro tilldelas “Best Smartphone of the Year”
Hem NYHETER EISA Awards 2018: Huawei P20 Pro tilldelas “Best Smartphone of the Year”

EISA Awards 2018: Huawei P20 Pro tilldelas “Best Smartphone of the Year”

Publicerat av: Redaktionen

Tidigare i år lanserade Huawei flaggskeppstelefonen Huawei P20 Pro.

EISA Awards 2018: Huawei P20 Pro tilldelas “Best Smartphone of the Year” 2Sedan starten har produkten hyllats av experter runt om i världen. Nu tilldelas telefonen ytterligare en prestigefylld utmärkelse då European Image and Sound Association (EISA) utser Huawei P20 Pro till ”Best Smartphone of the Year”.

Huawei Consumer Business Group har tilldelats pris av European Image and Sound Association (EISA), en sammanslutning av 55 av världens mest välrespekterade konsumentelektroniktidningar. Huawei P20 Pro tilldelas EISA Best Smartphone 2018–2019. Priset är ett erkännande av Huaweis engagemang för kvalitet, design och prestanda liksom varumärkets förmåga att lansera snygga, kraftfulla och vinnande enheter.

Det är sjätte året i rad som Huawei uppmärksammas av EISA.

– För oss på Huawei är den viktigaste utmärkelsen att utveckla produkter som gör det möjligt för konsumenter att ha roligt med smartphonefotografering. Huawei P20 Pro erbjuder en rad olika fotofunktioner som hjälper användaren att fånga och dela ögonblick som betyder mycket för dem, säger Li Changzhu, Vice President of Handset Business på Huawei Consumer Business Group.

EISA har utsett Huawei P20 Pro till ”Best Smartphone of the Year” eftersom den är “den mest avancerade, innovativa och tekniskt överlägsna smartphonen någonsin” såväl som “den perfekta följeslagaren för mobila användare och en trendsättare inom mobilfotofältet”.[1]

Huawei P20 Pro:s revolutionerande trippelkamera från Leica har det högsta pixeltalet bland smartphones på marknaden i dag.

Dessutom stödjer kameran 3x optisk zoom och 5x hybrid zoom samt innovativa funktioner som Huawei AIS (AI image stabilization).

Telefonen har en elegant design med kantfri skärm och en helt ny gradientfärg. Tack vare världens första AI-drivna systemchip erbjuder enheten en snabb och smidig användarupplevelse. Funktionerna i premiumkameran gör det möjligt att ta enastående bilder i svagt ljus. Tack vare Huaweis teknik AIS går det att ta bilder med lång exponeringstid utan stativ. Telefonens batteri på 4000 mAh gör enheten till en av de smartphones med störst batterikapacitet. EISA menar att ”enhetens hårdvara, optik och hantverk blir ett vinnande koncept”.

EISA-medlemmar består av expertmedia inom hela spektret av konsumentelektronik från totalt 27 länder. Varje medlem ingår i en eller flera av EISA:s sex expertgrupper, nämligen fotografi, mobila enheter, Hi-Fi, hemmabioljud, hemmabioskärm- och video samt bilelektronik. Varje år nominerar EISA-medlemmar en rad produkter som de anser sticker ut i varje expertgruppskategori. Nomineringarna presenteras senare vid EISA:s årsstämma under vilken medlemmar utför en djupgående överläggning innan de röstar i varje kategori.

Tidigare har Huawei P10 utsetts till “EISA Smartphone Camera 2017–2018”, Huawei Watch 2 till “EISA Wearable Device 2017–2018” och Huawei P9 till “European Consumer Smartphone 2016–2017”.

Priset kommer att presenteras formellt till Huawei på EISA:s prisutdelning under IFA i Berlin den 31 augusti.

Den fullständiga officiella EISA-utmärkelsen lyder på följande sätt:

”Bländande glasfinish, imponerande 6,1 tum stora AMOLED-skärm med upplösning på 1080 x 2240 pixel och ett storleksförhållande på 18:9 samt pålitligt batteri med kapacitet på hela 4000 mAh utrustad med snabbladdningsfunktionen Super Charge. Detta i kombination med ett fantastiskt trippelkamerasystem på baksidan, framtagen i samarbete med Leica är Huawei P20 Pro den mest avancerade, innovativa och tekniskt överlägsna smartphonen någonsin. Telefonen är en perfekt följeslagare för mobila användare och en trendsättare inom mobilfotofältet tack vare de fantastiska bilder och videoklipp som den producerar. Kamerasystemet består av en färgsensor på 40 megapixel med ett bländartal på F/1.8, kompletterat med två sekundära kamerasensorer – en monokrom på 20 megapixel F/1.6 och en 8 megapixel ultrazoom F/2.4 för färg. Enhetens hårdvara, optik och hantverk blir ett vinnande koncept.”

[1] Se den fullständiga EISA-nomineringen nedan.

Relaterade Artiklar