Didriksons smygöppnar kustnära pop up-butiker i påsk
Hem TRENDER Didriksons smygöppnar kustnära pop up-butiker under påsk

Didriksons smygöppnar kustnära pop up-butiker under påsk

Publicerat av: Redaktionen

Till sommaren återvänder Didriksons med sina omtyckta pop up-butiker längs den svenska kusten.

För första gången kommer jackvarumärket i egen regi till Trosa för att visa upp sitt sortiment med ytterplagg för dam, herr och barn.

Utöver Trosa öppnas även pop up-butikerna i kustsamhällen där de funnits representerade tidigare somrar. Redan under påskhelgen kan kunder besöka Didriksons i sommarpärlorna Trosa, Smögen, Marstrand samt bohuslänska Grundsund, i huset vid bryggan där allt en gång startade. Öppnandet av pop up-butiker är en beprövad modell för företaget som fortsätter att utveckla det intensiva arbetet med sin lyckade DTC-satsning.

Att de utvalda orterna är just kustsamhällen faller sig naturligt då Didriksons historia började i det charmiga fiskesamhället Grundsund redan år 1913. Det var här som grundarna Julius och Hanna Didrikson skapade plagg för att skydda fiskare under deras blöta och kalla arbete till havs.

– Vår historia började vid havet och den kustnära känslan finns djupt rotad i vårt DNA. Att få möta våra kunder och ha möjlighet att visa upp produkterna i sin rätta omgivning fyller på företagets historia och varumärkets själ, säger Fredrik Kron, Retail Manager på Didriksons.

Didriksons smygöppnar kustnära pop up-butiker i påsk

Vy över Grundsunds östra kaj där en av Didriksons sommarbutiker kommer att smygöppna i påsk.

Sommarbutikerna fylls med plagg anpassade för det varierade vädret som kommer med den svenska sommaren. Med kläder för seglare, fiskare och semesterfirare som njuter av att promenera vid vattnet förser Didriksons kunderna med nya produkter som har hög efterfrågan under sommarperioden.

Didriksons välkomnar tidigare och nya kunder till butikerna som håller smygöppet redan i påskhelgen.

Marstrand – Hamngatan 15

Smögen – Smögenbryggan

Grundsund – Östra Kajen

Trosa – Fiskaregatan 9 

Öppet: skärtorsdag–annandag påsk kl 11:00–16:00 

(Trosa: skärtorsdag kl 11:00–16:00, långfredag–annandag påsk kl 11:00–15:00)

Relaterade Artiklar