Den svenska galapremiären av Mission: Impossible
Hem NYHETER Den svenska galapremiären av Mission: Impossible

Den svenska galapremiären av Mission: Impossible

Publicerat av: Redaktionen

Fallout får knivskarp bildskärpa, perfekt svärta och djupare färger av LG Electronics.

Den svenska galapremiären av Mission: Impossible 2Tillsammans med United International Pictures presenterar LG Electronics Mission: Impossible – Fallout under en färgsprakande galapremiär. Detta faller sig naturligt då LG:s patenterade OLED-teknik ger en fantastisk bildkvalitet med perfekt färgåtergivning på en perfekt svärta. För även om man brukar säga att film gör sig bäst på bio, så kan vi nog alla hålla med om att det inte finns något bättre än en härlig myskväll i soffan framför tv:n. Men då måste även tv:n kunna ge den bästa upplevelsen, något som den amerikanska regissören Tim Miller, håller med om.

”Människor som har en LG OLED-TV hemma kommer att få den bästa filmupplevelsen. Vi lägger ned mycket tid och arbete på våra filmer och vi vill att filmen ska se så bra ut som den bara kan. När jag jobbar i studion ser jag filmen under bästa möjliga förhållanden, nu känner jag äntligen att alla kan få det hemma också”, säger Tim Miller.

En LG OLED-TV är helt enkelt den bästa tv:n att se action- och äventyrsfilmer på med deras skiftande miljöer, mörka scener och snabba jakter. LG:s nyaste α (Alpha) 9-processor ger mer verklighetstrogna bilder med otroliga färger, skärpa och djup som återspeglar originalinnehållet bättre än någonsin. Den förbättrade färgkorrigeringsalgoritmen möjliggör mer naturliga färger genom att utvidga referensfärgrymden mer än sju gånger så stort jämfört med tidigare. 2018 års modeller av OLED och SUPER UHD-tv-apparater från LG stödjer Advanced HDR från Technicolor, vilket ger stöd för de stora HDR-formaten såsom premium Dolby VisionTM, HDR10 och HLG (Hybrid Log-Gamma).

Under galapremiären kommer även LG:s senaste innovation inom klädvård, LG Styler, finnas på för användning. Det smarta ångskåpet fräschar snabbt och enkelt upp de flesta typer av plagg samt tar bort skrynklor och allergener, något som passar en varm och somrig galapremiär perfekt.

Relaterade Artiklar