Dell utöker Inspiron-serien med lansering av nya modeller
Hem PRODUKTNYHETER Dell Technologies utöker Inspiron-serien med lansering av nya modeller

Dell Technologies utöker Inspiron-serien med lansering av nya modeller

Publicerat av: Redaktionen

Dell Technologies presenterar nu den nya Inspiron-familjen – Inspiron 13, 14, 16, Inspiron 2-in-1 samt Inspiron Plus, i storlekarna 13-tum, 14-tum och 16-tum.

De nya enheterna kommer med Windows 11 och 12:e generationens Intel Core-processorer eller AMD Ryzen 5000-seriens processorer med AMD Radeon-grafik.

– Vi lever i en värld där människor – särskilt yngre– vill hålla kontakt med vänner, familj och världen – gärna med ett enda knapptryck. Det här är vad som inspirerade vår senaste Inspiron-serie, samtidigt som vi satsat på produktivitet och kvalitet, säger Kevin Terwilliger, Vice President, Client Product Group på Dell Technologies.

Dell utöker Inspiron-serien med lansering av nya modeller

Nya Inspiron Plus

De nya bärbara Inspiron Plus-datorerna är designade för att ge extra prestanda till kreativa projekt och andra krävande uppgifter. De har de senaste 12:e generationens Intel Core H-seriens processorer och valbar NVIDIA GeForce RTX 3060-grafik, vilket möjliggör snabb foto- och videoredigering. När den är konfigurerad med en GeForce RTX 3060 GPU, ges även tillgång till en uppsättning NVIDIA Studio-verktyg, bland annat Broadcast- och Canvas-appar.

Videochatt blir också bättre med Inspirons senaste teknik. De kommer med en inbyggd FHD-webbkamera med brett omfång och dubbla mikrofoner som fångar röster distinkt, medan ekodämpning och AI-baserad brusreducering minskar bakgrundsljudet.

Eftersom många tillbringar mer och mer tid framför skärmar är det viktigt att hålla ögonen bekväma. Därför är Inspiron Plus-serien utrustad med ComfortView Plus, en lösning som minskar skadligt utsläpp av blått ljus utan att göra avkall på färgerna.

Dell introducerar även Inspiron 14 Plus, designad för dem som föredrar en mindre enhet. Inspiron 14 Plus är designad för att erbjuda prestanda i en mobil enhet, vilket är fördelaktigt för de som ofta är på språng.

 Inspiron 13, 14 & 16 och Inspiron 2-in-1

Inspiron 13, 14, 16 och 2-i-1 är smidiga datorer för mer vardagliga behov. De tillverkas för dem som mest vill kolla e-post, göra inlägg på sociala medier eller streama musik och filmer. Enheterna är anpassningsbara, vilket gör att kunder kan välja de funktioner som de tycker är viktigast, med valfria färger, fingeravtrycksläsare, bakgrundsbelysta tangentbord och mer.

Den nya serien kommer med FHD+-upplösning, DC-dimning och tillvalet ComfortView Plus, vilket ger användare komfort även under längre perioder framför skärmen. De har ett bildförhållande på 16:10 och smala ramar för mer visningsutrymme.  Dells tanke med att hålla familj och vänner nära genomsyrar de nya funktionerna som nu erbjuder fler anslutningar. Produkterna är bland annat utrustade med en inbyggd FHD-webbkamera och dubbla mikrofoner med brusreduceringsteknik.

Relaterade Artiklar