Hem NYHETER COMET-vinnaren ContractZen – första finska bolaget på Ingram Micro Cloud Marketplace

COMET-vinnaren ContractZen – första finska bolaget på Ingram Micro Cloud Marketplace

Publicerat av: Redaktionen

ContractZen är en ny molnlösning som gör att organisationer oavsett storlek, enkelt och säkert kan hantera möten, avtal och andra affärskritiska dokument och nå dem inom några sekunder genom från vilken enhet som helst, var som helst i världen.

COMET-vinnaren ContractZen - första finska bolaget på Ingram Micro Cloud Marketplace 2

ContractZen – segrare av COMET 2019

”Vi är väldigt nöjda med att ha ContractZen på vår marknadsplats. Speciellt när det gäller digital styrning då behovet av verktyg inom det området är stort. I dagens snabba och utmanande affärsmiljö är det viktigt att erbjuda och distribuera nya affärslösningar snabbt och med minimala risker. Det är precis vad ContractZen gör genom ett paket som innehåller dokumenthantering, mötesmanagering och virtuella datarum som levereras på ett tryggt och säkert sätt. Det var en av anledningarna till att ContractZen stod som segrare i vår tävling COMET 2019. Vi är bara i början av vårt samarbete och ser fram emot att expandera in i nya områden, som kommer att ge många återförsäljare möjligheten att erbjuda en bättre kundupplevelse för ledningsgrupper, styrelser, samt bolag såsom exempelvis juristbyråer och investmentbolag.”, säger Lotta Widorson Lassfolk, Nordic Cloud Director på Ingram Micro.

ContractZens moderna molntjänst samlar flera lösningar inom Digital Governance som tidigare har varit separata. Denna populära, integrerade lösning används redan nu i över 30 länder av kunder som Total, JCDecaux, Volocopter och Normet. Tjänsten ContractZen utgör ett digitalt nav för företagsstyrning där man kan påskynda processer, minska risker och maximera värde. Kunden kan komma igång snabbt och enkelt med någon av de grundläggande ContractZen-funktionerna och sedan utöka användningen efter eget behov.

”Vi är stolta över denna möjlighet att finnas på Ingram Micro Clouds Marketplace som det första finska bolaget någonsin. På detta sätt kan miljontals företag världen över köpa ContractZen från sin återförsäljare ”, säger Markus Mikola, Founder & CEO på ContractZen.

Den operativa miljön för företag runt om i världen har förändrats kraftigt. Hård global konkurrens, snabba affärer, digitalisering och växande reglering sätter enormt tryck på organisatorisk styrning. ContractZen förbättrar hanteringen av viktiga dokument, ger flexibilitet och rörlighet med alla styrverktyg och dokument på ett ställe, minimerade avtalsrisker och säkerställd efterlevnad. Även vid arbete hemifrån.

”ContractZen är en Digital Governance-lösning i molnet som är färdig för användning direkt. Vårt uppdrag är att bygga en tekniskt avancerad mjukvarulösning för företag som hjälper organisationer i alla storlekar att hantera sina kontrakt, möten och GRC (Governance, Risk & Compliance) -dokument enklare än någonsin tidigare och bli mer smidiga, mer pålitliga och mer värdefulla”, avslutar Markus Mikola.

Genom engagemang och partnerskap vann ContractZen COMET 2019, världens största tävling för B2B-startups organiserad av Ingram Micro Cloud. På så sätt fick de åtkomst till snabb integrering i CloudBlue och därigenom driva kommersiell framgång på de europeiska marknaderna.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>