Hem E-HANDEL Boxon först i Norden med ny digital tryckteknik.

Boxon först i Norden med ny digital tryckteknik.

Publicerat av: Redaktionen

Boxon fortsätter att satsa på digital tryckteknik.

Boxon först i Norden med ny digital tryckteknik. 2

Jukka Wallin – Produktions chef och Toni Bauer Operatör

Vi blir nu först i Norden med en HP Indigo 6900 uppgraderad till HP Indigo 6K.

Boxon har länge sett fördelarna med digital tryckteknik och de positiva lösningar som detta innebär för oss och våra kunder. Snygg design, säker färgåtervinning och variabelt tryck skapar goda förutsättningar för att Ni, våra kunder, skall nå en framgångsrik försäljning av Er produkt. Vi har olika produktionsmetoder med optimala lösningar för både existerande och kommande krav. Olika lösningar som genererar stor flexibilitet på exempelvis design och leverans.

Boxon är en av Nordens främsta förpackningsleverantörer med ett unikt förpackningskoncept där etiketter är en betydande del. Från vår produktion i Borås har vi producerat etiketter och erbjudit system-integrerade etikettlösningar sedan -70 talet och vi satsade tidigt på digitala lösningar och då i samarbete med HP Indigo.

Nu satsar vi vidare och blir först i Norden med en HP Indigo 6900 uppgraderad till HP Indigo 6K. Den nya tryckpressen är redan levererad och installerad av Visutech och den producerar för fullt på vår produktionsanläggning i Borås.

Nya funktioner innebär nya möjligheter för våra kunder

  • Spot Master är ett nytt verktyg för färgautomatisering som gör det möjligt för Boxon att få fram varumärkets unika färg inom bara några få minuter och då också på olika typer av material.
  • Brand Protection innefattar flera helt nya adaptiva säkerhetslösningar för varumärkesskydd och kan ge etiketterna flera skyddslager såsom osynliga färger, microtext, unika QR koder och variabeldata samt mycket mer. Och allt kan tryckas i ett pass.

Web till print

Digital tryckteknik ställer krav på digitala arbetsflöden. Boxon har utvecklat en uppskattad hemsida med webshop som skapar möjligheter för våra kunder att beställa och hantera sina olika etikett och förpackningslösningar online. Senast lanserade vi ”Designa din egen etikett“.

Vi utvecklar detta ytterligare och ambitionen är att våra kunder skall kunna hantera sina designer, beställningar och order on-line.

Relaterade Artiklar