Bemz väljer Litium för PIM och e-handel
Hem NYHETER Bemz väljer Litium för PIM och e-handel

Bemz väljer Litium för PIM och e-handel

Publicerat av: Redaktionen

Bemz, som tillverkar och säljer överdrag och ben till IKEA-möbler, väljer Litium som ny PIM- och e-handelsplattform.

Bemz väljer Litium för PIM och e-handel 2Bemz säljer sina produkter globalt och har som mål med den nya satsningen att förbättra kundupplevelsen samt effektivisera sina interna processer för fortsatt expansion.

Bemz grundidé är att förlänga livet på de mest populära IKEA-möblerna och samtidigt ge dem en personlig stil genom att erbjuda ett stort urval av designtyger och tillbehör i noga utvalda material. Alla produkter tillverkas på beställning i Europa.

Kombinationen av ett stort antal produkter med fler än 150 olika tyger gör att hanteringen av produktdata är en utmaning. För att skapa en bättre kundupplevelse och samtidigt effektivisera sina interna processer har Bemz valt Litiums integrerade PIM- och e-handelsplattform.

Niklas Jarl, som är vd på Bemz, beskriver beslutet att välja Litiums plattform:

– Vi valde Litium då vi letade efter en molnbaserad och skalbar plattform som kan hantera vår stora mängd artiklar och samtidigt stödja vår globala tillväxt genom en förbättrad digital kundresa. Möjligheten att nyttja Litiums Accelerator i kombination med React-teknik för en blixtsnabb front-end var också en bidragande anledning till vårt val. Vi ser fram emot att ta nästa steg i vår tillväxtresa tillsammans med Litium och Cloud Nine som partners.

Relaterade Artiklar