Bästsäljande ”Ölbryggarboken – brygg ditt öl hemma” i ny utökad utgåva!
Hem TRENDER Bästsäljande “Ölbryggarboken – brygg ditt öl hemma” i en ny utökad utgåva!

Bästsäljande “Ölbryggarboken – brygg ditt öl hemma” i en ny utökad utgåva!

Publicerat av: Redaktionen

Efter sex år och över 30 000 sålda exemplar kom i december 2020 en rejält upprustad utgåva av ”Ölbryggarboken – Brygg ditt öl hemma”.

Ny layout, nyskrivna kapitel, mer om vattenbehandling och helt nya recept på lika många ölstilar.

Nu är det dags för ny utökad upplaga av denna bästsäljare där bland annat receptdelen utökats från 44 olika till 60 olika recept.

Precis som tidigare är det här den perfekta boken för nybörjaren, men även den som har bryggt tidigare kan lära sig nya knep och utveckla sitt bryggande. I boken hittar man steg-för-steg instruktioner för bryggprocessen och information om vilken utrustning som behövs. Man får även en grundlig genomgång av de viktigaste råvarorna malt, humle, jäst och vatten. Givetvis medföljer även detaljerade recept på olika ölstilar så att man kan brygga sin favorit. Författaren Peter M. Eronson berättar mer:

Bästsäljande ”Ölbryggarboken – brygg ditt öl hemma” i ny utökad utgåva!”När jag gav ut den första upplagan av boken 2014 så var det den tredje hembryggarbok som någonsin släppts i Sverige. I dag är det den mest sålda vilket känns smått overkligt men oerhört kul. Jag har fått mängder med lovord och positiv feedback genom åren. Bland annat har flera berättat att de till och med tagit steget och startat bryggeri tack vare den här boken. Det känns fantastiskt!”

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar