Priset ”Årets Tillväxtföretag” gick till Rowico Home
Hem TRENDER Priset ”Årets Tillväxtföretag” gick till möbelföretaget Rowico Home

Priset ”Årets Tillväxtföretag” gick till möbelföretaget Rowico Home

Publicerat av: Redaktionen

Under 2022 års Näringslivsgala i Halmstad tog möbelföretaget Rowico Home hem vinsten i kategorin Årets Tillväxtföretag.

Varje år hålls en gala i Halmstad för att sammanföra och lyfta Halmstads näringsliv.

Det delas ut priser för att hylla personer och företag som på olika sätt utmärkt sig under året.

Under årets gala tog Rowico Home hem priset ”Årets Tillväxtföretag”.

Priset ”Årets Tillväxtföretag” gick till Rowico Home

Rowico Homes ledningsgrupp var på plats och mottog priset.

– Vi är så stolta över att ta hem detta pris! Vi arbetar aktivt med vår varumärkesresa och lägger stort kraft på att skapa mer kännedom kring vilka vi är. De senaste åren har vi lagt mycket tid på att utöka våra försäljningskanaler, där ett stort fokus nu också ligger på B2C-segmentet. Vår tillväxtresa har förutom marknads- och kanalexpansion även innefattats av en gedigen produktexpansion där vi bland annat har börjat arbeta med soffor och sänggavlar, berättar Jessica Hammargren, VD Rowico Home.

Årets Tillväxtföretag

Priset Årets Tillväxtföretag delas ut av Almi, som länge arbetat nära tillväxtföretag och har en unik erfarenhet av de utmaningar som tillväxtföretagande innebär. Syftet med priset är att uppmärksamma ett Halmstadföretag som är framgångsrikt i sin tillväxtresa med hänsyn till ekonomisk, miljömässig och social hållbarhet.

– Att Almi har sett oss som bolag och att vi får ett erkännande i allt det arbete vi lägger ner i alla delar de tittar på gällande ett företag med tillväxtpotential gör oss väldigt stolta och ger extra kraft i vårt fortsatta arbete, avslutar Jessica Hammargren.

Motiveringarna från juryn löd enligt följande:

Årets Tillväxtföretag är ett välrenommerat Halmstadbolag där nästa led i familjen tagit över rodret för att styra mot nya framgångar. Ett företag som på flera sätt visar på sitt mod att tänka nytt och anpassa sig efter en föränderlig omvärld. Bolaget har haft en stabil tillväxtresa och framför dem ligger än mer ambitiösa tillväxtmål. De satsar på hållbarhet på ett sätt som är äkta, trovärdigt och nära kopplat till verksamheten. De har ett stort fokus på personalen och att vara ett hälsosamt företag på alla plan. Genom hållbara val, skandinaviskt formspråk och välarbetad design inspirerar de kunderna att göra långsiktiga val och inreda även för nästa generation.

Relaterade Artiklar