Eftertraktade charteravgångar till Rhodos med Ving från Norrköping
Hem TRENDER Eftertraktade charteravgångar till Rhodos med Ving från Norrköping

Eftertraktade charteravgångar till Rhodos med Ving från Norrköping

Publicerat av: Redaktionen

Sveriges största researrangör Ving vittnar om ett högt tryck på charterresorna från Norrköping.

Bara under förra veckan såldes dubbelt så många platser på avgångarna i sommar jämfört med samma tid i fjol.

Och allra mest eftertraktade är de två avgångarna till solguden Helios ö, Rhodos.

Redan nu är 9 av 10 platser och det finns även en efterfrågan på avgången i mitten av oktober. I Sommar erbjuder Ving dessutom avgångar till Cypern och till vintern finns även möjlighet att återigen flyga direkt från Norrköping Airport till Gran Canaria.

Eftertraktade charteravgångar till Rhodos med Ving från Norrköping

Sunwing Kallithea Beach Rhodos

– Att säsongens första avgångar till Rhodos i stort sett är slutsålda är ett tydligt tecken på att Norrköpingsborna, efter den kalla vinter vi lämnar bakom oss, nu suktar efter sydligare breddgrader. Bokningarna till Cypern, dit vi flyger hela sommaren, ligger i linje med i fjol och är kanske extra eftertraktat i år bland barnfamiljerna då vårt familjehotell på ön är nyrenoverat. Även om resorna bokas på i rask takt så finns det fortsatt chans att komma iväg. Vi är även glada att återigen kunna erbjuda direktcharter till Gran Canaria i vinter, säger Claes Pellvik, kommunikationschef Ving.

Att resa från sin hemmaflygplats är mycket uppskattat, i synnerhet bland barnfamiljerna. Av dem som bokat en resa till Rhodos från Norrköping kommer 38 procent att bo på det populära och nyrenoverade familjehotellet Sunwing Kallithea Beach och på Cypern är siffran likvärdig, där 38 procent av resenärerna väljer att spendera semestern på nyrenoverade Sunwing Sandy Bay Beach.

Under maj månad erbjuds två avgångar till Rhodos, som senare kompletteras med ytterligare ett flyg i oktober. Avgångarna till Cypern inleds den 3 juni och därefter erbjuds resor till den populära ön varje måndag fram till början av oktober. Vintersäsongen med avgångar till Gran Canaria inleds i slutet på oktober, lagom till höstlovet. Och att Ving fortsätter att satsa på Norrköping Airport välkomnas av flygplatsen.

-Ving är ett starkt varumärke i vår region och vi har många resenärer som väljer resmål efter det charterbolag som de föredrar. Att man fortsätter satsa på Norrköping gläder både oss och resenärerna och vi hoppas se ännu fler destinationer från Norrköping i framtiden, säger Peter Jansson, vd Norrköping Airport.

Vings program från Norrköping Airport 2024/2025:

Rhodos: 1-8 maj + 16 oktober
Cypern: 3 juni-7 oktober
Gran Canaria: 26 oktober-12 april

 

 

Relaterade Artiklar