Aspire Globals Pariplay har fått fullständig leverantörslicens i West Virginia
Hem GAMING Aspire Globals Pariplay har fått fullständig leverantörslicens i West Virginia

Aspire Globals Pariplay har fått fullständig leverantörslicens i West Virginia

Publicerat av: Redaktionen

Aspire Globals Pariplay, den ledande spelhubben och innehållsleverantören, har nått ytterligare en milstolpe i sin expansionsstrategi efter att ha beviljats ​​en fullständig iGaming-leverantörslicens i West Virginia, USA.

Pariplay kan nu erbjuda lokala licensinnehavare i West Virginia sin FusionTM-aggregeringsplattform med över 3 000 spel från ledande spelutvecklare.

I januari i år beviljades Pariplay en interimslicens i West Virginia och i februari debuterade Pariplay på den snabbt växande USA- marknaden när dess innehåll gick live i New Jersey. Pariplay har ansökt om licenser i flera stater.

Pariplays Fusion-plattform innehåller över 100 egenutvecklade kasinospel samt innehåll från över 60 av världens mest eftertraktade studior och lovande leverantörer och är nu tillgänglig även för operatörer i West Virginia. Unika partnerskap och innehåll har valts ut för att kunna göra kundspecifika anpassningar till de amerikanska spelarnas preferenser och erbjuda ett exklusivt spelsortiment.

Aspire Globals Pariplay har fått fullständig leverantörslicens i West VirginiaFusion innehåller också en uppsättning verktyg för marknadsföring, vilka snart certifieras i USA, till exempel en bonusmotor, live-turneringar, free spins och Spin That Wheel, som har visat sig attrahera nya kunder, öka retention och engagemangsnivåer och har blivit ovärderliga för operatörer som vill sticka ut från mängden.

Med Fusion-plattformen erbjuds amerikanska landbaserade leverantörer och operatörer som går online för första gången en färdig lösning för att säkerställa att de snabbt kan starta med ett attraktivt erbjudande i en tid då ”first mover advantage” är avgörande.

Tsachi Maimon, VD för Aspire Global, säger ”USA är en av Aspire Globals prioriterade marknader och en fullständig licens i West Virginia är ett viktigt steg i genomförandet av vår tillväxtstrategi för USA. Marknaden för iGaming växer i en imponerande takt i USA och vi är fast beslutna att ligga i framkant av den utvecklingen. ”

Relaterade Artiklar