Andreas Arnewid och Jonas Hultgren är nominerade till utmärkelsen Årets Franchisetagare vid Svenska Franchisegalan 2021
Hem NYHETER Andreas Arnewid och Jonas Hultgren är nominerade till utmärkelsen Årets Franchisetagare vid Svenska Franchisegalan 2021

Andreas Arnewid och Jonas Hultgren är nominerade till utmärkelsen Årets Franchisetagare vid Svenska Franchisegalan 2021

Publicerat av: Redaktionen

Andreas Arnewid och Jonas Hultgren på Företagsförmedlingen i Väst är nominerade till utmärkelsen Årets Franchisetagare vid den årliga Svenska Franchisegalan på Grand Hôtel i Stockholm.

Även Niklas Wählisch och Bengt-Åke Harrysson från systerföretaget Kommersiella Fastigheter i Väst är nominerade till samma utmärkelse.

– Det är två verkligt välförtjänta nomineringar av entreprenörer som på ett imponerande sätt har utvecklat både sin egen affär och kedjornas respektive varumärke genom att generöst dela med sig av såväl kunskap som erfarenhet till övriga franchisetagare i organisationerna, säger Thor Bergenholtz, verksamhetsansvarig och huvudägare.

Företagsförmedlingen och Kommersiella Fastigheter var tidigare en organisatorisk del av Swedbank men är sedan 2015 två fristående, rikstäckande kedjor som är marknadsledande inom respektive affärsområde, vilket innebär målgruppen företag och kommersiella fastigheter med ett transaktionsvärde på mellan 10 och 200 miljoner kronor.

– Företagsförmedlingen och Kommersiella Fastigheter har vuxit snabbt i hela Sverige under de senaste åren. Företagsförmedlingen har i år genomfört transaktioner motsvarande 150 procent av hela förra årets omsättning där en stor del av ökningen kommer från vårt distrikt i västra Sverige, säger Thor Bergenholtz.

Hittills i år har Företagsförmedlingen hanterat bolagstransaktioner inom en rad olika branscher. Främst är det bolag verksamma med utbyggnad av infrastruktur och olika installationsföretag. Men även industriföretag, e-handelsföretag och bolag inom utbildning och livsmedel.

Andreas Arnewid och Jonas Hultgren är nominerade till utmärkelsen Årets Franchisetagare vid Svenska Franchisegalan 2021

Thor Bergenholtz

– Företagsförmedlingen i Väst är nominerade för att ha levererat resultat i världsklass och för sitt outtröttliga engagemang för sina uppdragsgivares bästa. Förutom ett aktivt arbete med nya kunder så bygger verksamheten på ett långsiktigt och prestigelöst arbete med kundrelationer där de allra bästa externa resurserna anlitas för att alltid uppnå maximal kundnöjdhet, säger Thor Bergenholtz.

Kommersiella Fastigheter i Väst har sedan starten för knappt tre år sedan redan tredubblat både omsättningen och personalstyrkan.

– Den snabba tillväxten hos Kommersiella Fastigheter i Väst är imponerande. Genom ett aktivt arbete med marknadsföring och en stor förståelse för vårt gemensamma varumärke har man varit ett positivt föredöme för hela vår organisation. Det här är drivna entreprenörer som är franchisetagare och som verkligen vill växa och som verkligen vill föra samman små och medelstora företagare i sitt sökande efter lämpliga lokaler.

Enligt Thor Bergenholtz är mäkleri av små och medelstora företag och kommersiella fastigheter en central del av tillväxten i svenskt näringsliv och en viktig samhällsnyttig verksamhet.

– Genom att underlätta för fina företag och fastigheter att få nya ägare, som utvecklar och driver verksamheten vidare, bidrar vi till att skapa nya arbetstillfällen i svenskt näringsliv.

Relaterade Artiklar