Amazon.se lanserar renoverad teknik till överkomliga priser
Hem E-HANDELAMAZON Amazon.se lanserar en renoverad teknik till överkomliga priser

Amazon.se lanserar en renoverad teknik till överkomliga priser

Publicerat av: Redaktionen

Idag lanseras Amazon Renewed i Sverige, ett säkert och pålitligt sätt för kunder att köpa teknikprylar renoverade av experter till överkomliga priser.

Dessa produkter är professionellt inspekterade, testade och rengjorda och kan vara upp till 46 procent billigare än motsvarande nya produkter.

Amazon Renewed erbjuder en möjlighet för svenska konsumenter att köpa professionellt inspekterade, testade och rengjorda produkter upp till 46 procent billigare än motsvarande nya produkter, och med ett års garanti.

Kunder kan köpa renoverade produkter i en mängd olika kategorier som smartphones, bärbara datorer, surfplattor, stationära datorer och mer, från toppmärken som Apple, Samsung, Dell, Lenovo, med flera.

“Vi vet att många svenska kunder är ute efter att hitta lägre priser på produkter och märken som de älskar, särskilt när levnadskostnaderna stiger. Med lanseringen av Renewed på Amazon.se hoppas vi att fler ska upptäcka fördelarna med att köpa renoverade produkter.” säger Gulfem Toygar, Sverigechef för Amazon.se.

För att upptäcka alla tillgängliga renoverade produkter kan kunder besöka amazon.se/renewed eller hålla utkik efter “begagnade” alternativ när de bläddrar i Amazons svenska butik. Amazons renoverade produkter är tillgängliga med följande beskrivningar:

  • Amazon.se lanserar renoverad teknik till överkomliga priserUtmärkt skick – inga tecken på kosmetiska skador.
  • Bra skick – lätta repor som knappt syns när du håller enheten 30 centimeter bort.
  • Acceptabelt skick – repor syns när du håller enheten 30 centimeter bort och märks vid beröring.

Produkter som erbjuds på Amazon Renewed säljs av utvalda Amazon-säljpartners som uppfyller Amazons höga standarder. Produkterna på Renewed har en garantiperiod på ett år och kan returneras kostnadsfritt i 30 dagar.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar