AKG presenterar fyra nya trådlösa hörlurar med skräddarsytt premiumljud
Hem NYHETER AKG presenterar fyra nya trådlösa hörlurar med skräddarsytt premiumljud

AKG presenterar fyra nya trådlösa hörlurar med skräddarsytt premiumljud

Publicerat av: Redaktionen

HARMAN International, ett helägt dotterbolag till Samsung Electronics Co., Ltd., som designar och utvecklar uppkopplade produkter och lösningar till biltillverkare, konsumenter och företag världen över, presenterar idag en ny serie hörlurar i toppklass.

AKG presenterar fyra nya trådlösa hörlurar med skräddarsytt premiumljud 2De nya hörlurarna utlovar trådlöst ljud av den GRAMMY-prisade kvalitet som AKG är kända för. Bland hörlurarna i serien finns bland annat de prisvinnande AKG N700NC; brusreducerande hörlurar optimerade för balanserat och detaljerat ljud.

– HARMAN och Samsung arbetar för meningsfulla innovationer som ökar möjligheterna och höjer användarupplevelsen, säger Dave Rodgers, President Consumer Audio hos HARMAN. Den nya serien hörlurar låter lyssnaren att avnjuta sin favoritmusik med ett perfekt balanserat ljud. AKG N700NC är utvecklade för dem som söker en riktig premiumupplevelse, medan modellen Y500 tagits fram för den som vill ha riktigt bra ljudkvalitet i snygg design till ett rimligt pris.

N700NC – Premiumlurar för förstklassigt ljud

AKGs ljudkvalité är erkänt och omtyckt av musiker och ljudproffs världen över. I de EISA Award-vinnande over-ear-lurarna AKG N700NC har man kombinerat förstklassig design och komfort med Ambient Aware-teknik för en effektiv, adaptiv brusreduktion.

Adaptiv brusreduktion gör lurarna perfekta för resan, då den låter användaren styra hur mycket ljud från omgivningen som ska utestängas eller släppas in med ett enkelt knapptryck. AKG N700NCs Perfect Calls- och Talk Thru-funktioner gör det dessutom lätt att ta telefonsamtal på språng då de reducerar eko och justerar balansen mellan bullerreducering och medvetenhet om omgivningen.

N200, Y500, Y100 – Kraftfulla lurar för musikälskare

Med kablar i högkvalitativ textil och magnetiska öronproppar för lättare sladdhantering, levererar trådlösa AKG N200 ljud av exceptionell kvalitet. Detta tack vare sitt stöd för överföring med Apt-x /AAC-teknik.

Med en kombination av AKGs slitstarka material, ljudkvalitet och snygga design, är AKG Y100 och AKG Y500 perfekta för musikentusiaster som vill lyssna med hög kvalitet hela dagen. Ambient Aware-tekniken gör att användaren direkt med ett knapptryck kan justera nivån för hur mycket ljud från omgivningen som släpps in. AKG Y500 har dessutom en Auto Play/Paus-funktion, som pausar uppspelningen när hörluren tas av och fortsätter spela automatiskt när hörluren åter placeras på örat.

Pris och tillgänglighet kommer att meddelas vid ett senare datum.

Relaterade Artiklar