Jabra banar väg för true wireless genom att utöka Eliteserien
Hem NYHETER Jabra banar väg för true wireless genom att utöka Eliteserien

Jabra banar väg för true wireless genom att utöka Eliteserien

Publicerat av: Redaktionen

Jabra sätter standarden när det gäller True Wireless-produkter, med fem nya varianter av de testvinnande hörlurarna, Elite 65t och Elite Active 65t.

Jabra banar väg för true wireless genom att utöka Eliteserien 2Dessa inkluderar även en exklusiv Amazon Edition * av Elite Active 65t, och coola nya alternativa färger för både Elite 65t och Elite Active 65t.

Jabra har bevisat att de kan skapa utmärkta true wireless hörlurar och testvinnaren Jabra Elite 65t är en stor favorit som ger användarna det bästa av två världar med utmärkt ljud för både musik och samtal, dessutom slipper du hoptrasslade sladdar.

Det nya sortimentet av tredje generationens true wireless hörlurar är skapade för att ge bättre ljud – och samtalskvalitet, längre batteritid och förbättrad komfort i toppklass för användare världen över.

Vid IFA lanserar Jabra Amazon utgåvan av den populära Elite Active 65t. Copper Black-utgåvan är exklusiv för Amazon och låter användarna ta med sig Alexa-upplevelsen från hemmet, utomhus med en enkel knapptryckning får de åtkomst till Amazons strömningstjänster för musik, ljudböcker och film, Amazon Digital Music, Audible och Prime Video. Forskning ** visar att 61 procent av konsumenterna är intresserade av röststyrning i sin smartphone. Alexa-on-the-go erbjuder användare enastående funktioner för röststyrning. Oavsett om det handlar om musik, faktakontroll, online-shopping eller att använda Alexa som en köksklocka så kan röststyrning helt förändra sättet vi använder våra enheter på och förenkla vår vardag.

Under IFA presenterar Jabra också fyra nya spännande färger i sin högklassiga Eliteserie.

Elite 65t i den nya lyxiga Gold/Beige samt en elegant Copper/Black, Elite Active 65t i en eldig Copper/Red och en cool Titanium/Black (som tidigare endast har varit tillgänglig i USA).

Elite 65t är ett populärt val som med sin 4-mikrofonteknik ger överlägsen ljudkvalitet. True wireless-stabiliteten hjälper dessutom till att reducera avbrott i samtal och musik. Hörlurarna är skapade för människor på språng.

Den mer sportanpassade Elite Active 65t har upp till fem timmars batteritid på en enda laddning och upp till 15 timmar tillsammans med laddningsetuiet. Tack vare den speciella beläggningen har hörlurarna ett förbättrat grepp och dessutom har de en IP56 certifiering mot svett, vatten och damm, de är verkligen anpassade för de aktiva användarnas behov.

– Genom att expandera vår Eliteserie visar vi att vi tror att rösten är framtidens interface.Vi är stolta över att kunna fortsätta att utveckla innovativa produkter som stödjer den framtida trådlösa kommunikationen för dig som är på språng, säger Calum MacDougall, Senior Vice President på Jabra. Dagens lanseringar är en spännande del av vår Eliteseries expansion och vi vill se till att det finns in ear-hörlurar som passar alla.

Relaterade Artiklar