Åhléns väljer LINK Mobility för marknadsförings-SMS
Hem NYHETER Åhléns väljer LINK Mobility för marknadsförings-SMS

Åhléns väljer LINK Mobility för marknadsförings-SMS

Publicerat av: Redaktionen

LINK Mobility, Europas ledande leverantörer av mobila meddelandetjänster och mobiltjänster, har tagit över meddelandeutskick för Åhléns, Sveriges ledande varuhuskedja.

Åhléns väljer LINK Mobility för marknadsförings-SMS 2Åhléns ingår i Axel Johnson-gruppen och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken med 63 varuhus i Sverige och e-handel via åhléns.se.

LINK Mobility tar nu över Åhléns marknadsförings-SMS mot kunder samt SMS-utskick för click & collect-tjänsten. (Click & collect innebär en SMS-notis till kund när en på webben beställd vara finns att hämtas i butik.)

– Vi har valt LINK Mobility utifrån att de är en pålitlig leverantör men att de dessutom utvecklar sina tjänster och tittar på fler kanaler för kommunikation som t e x LINK Facebook Messenger, säger Mikael Lindell, CRM-chef Åhléns.

– Avtalet är ett väldigt glädjande bevis på att vi levererar service och kvalitet i och med att vi levererade mobiltjänster till Mikael även i hans tidigare anställning på Apotek Hjärtat, säger Fredrik Nyman, Managing Director på LINK Mobility Sverige.

Tjänsten är igång sen december 2017.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>