Åhléns väljer LINK Mobility för marknadsförings-SMS
Hem NYHETER Åhléns väljer LINK Mobility för marknadsförings-SMS

Åhléns väljer LINK Mobility för marknadsförings-SMS

Publicerat av: Redaktionen

LINK Mobility, Europas ledande leverantörer av mobila meddelandetjänster och mobiltjänster, har tagit över meddelandeutskick för Åhléns, Sveriges ledande varuhuskedja.

Åhléns väljer LINK Mobility för marknadsförings-SMS 2Åhléns ingår i Axel Johnson-gruppen och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken med 63 varuhus i Sverige och e-handel via åhléns.se.

LINK Mobility tar nu över Åhléns marknadsförings-SMS mot kunder samt SMS-utskick för click & collect-tjänsten. (Click & collect innebär en SMS-notis till kund när en på webben beställd vara finns att hämtas i butik.)

– Vi har valt LINK Mobility utifrån att de är en pålitlig leverantör men att de dessutom utvecklar sina tjänster och tittar på fler kanaler för kommunikation som t e x LINK Facebook Messenger, säger Mikael Lindell, CRM-chef Åhléns.

– Avtalet är ett väldigt glädjande bevis på att vi levererar service och kvalitet i och med att vi levererade mobiltjänster till Mikael även i hans tidigare anställning på Apotek Hjärtat, säger Fredrik Nyman, Managing Director på LINK Mobility Sverige.

Tjänsten är igång sen december 2017.

Relaterade Artiklar