Zwifts virtuella löparvärld tar inomhusträningen till en ny nivå
Hem NYHETER Zwifts virtuella löparvärld tar inomhusträningen till en ny nivå

Zwifts virtuella löparvärld tar inomhusträningen till en ny nivå

Publicerat av: Redaktionen

RLVNT Distribution AB, specialist inom sport och livsstilsteknologi, öppnar upp distributionen av Zwift i Norden.

Zwifts virtuella löparvärld tar inomhusträningen till en ny nivå 2Zwift är en världsledande plattform för virtuell inomhusträning och erbjuder nu även hårdvaran Zwift Runpod som en kompletterande produkt till mjukvaruplattformen.

”Vårt samarbete med Zwift blir ett spännande och relevant komplement till bland annat Wahoo och deras sortiment inom cykel och träning”, säger Martin Liljegren grundare av RLVNT. ”Zwift är stort inom både triathlon och cykling men vi vet att det fortfarande finns stor potential att öka användandet, speciellt inom löpning”, avslutar Liljegren.

Zwift, som tidigare fokuserat på cykling, har nu expanderat till att inkludera specifika funktioner för löpning, med ett större urval av fler banor, träningspass och virtuella platser. Zwift har i samband med detta även introducerat trackern Zwift Runpod. Zwift Runpod fästs enkelt på löparskorna och synkroniserar sedan automatiskt med Zwifts plattform. När användaren börjar röra sig mäter den och visar hastighet samt distans i den virtuella Zwift-världen. I Zwifts virtuella värld kan du sedan:

  • Springa på virtuella platser
  • Förbereda dig för lopp med hjälp av strukturerade träningspass
  • Springa tillsammans med andra användare från hela världen

”Zwift Runpod är en fantastisk inkörsport till Zwifts virtuella löparvärld” säger Mike McCarthy, Vice President of Business Development hos Zwift. “Skandinavien är en marknad där inomhusträning är en viktig del under framförallt vintermånaderna. Med Zwift kan vi nu göra den träningen roligare! Vi är övertygade om att RLVNT är den perfekta partnern för att stärka varumärket och öka försäljningen i regionen” avslutar McCarthy.

Zwift Runpod kommer att finnas tillgänglig i utvalda sport och hemelektronikbutiker från och med mars.

Relaterade Artiklar