Yabie blir exklusiv kassapartner till Foodora
Hem DETALJHANDEL Yabie blir exklusiv kassapartner till Foodora

Yabie blir exklusiv kassapartner till Foodora

Publicerat av: Redaktionen

Genom ett nytt partnerskap med Yabie ska Foodora sänka kostaderna för både kassasystem och kortbetalningar för sina över 5 000 anslutna restauranger och butiker i Sverige.

Yabie blir exklusiv kassapartner till Foodora

Partnerskapet är en del av Foodoras nya förmånsportal där Yabie (tidigare Kaching) nu blir exklusiv partner för kassasystem och inlösenavtal.

Nyligen lanserade Foodora sin nya förmånsportal där anslutna handlare får erbjudanden om bättre priser på allt från fordonsleasing till råvaror. Som en del av den satsningen har Foodora även plockat in Yabie som exklusiv partner för både kassasystem och kortbetalningar.

Via förmånsportalen kommer Foodora-anslutna handlare därmed kunna köpa Yabies kassasystem för iPhone och iPad till specialpris och även teckna marknadsledande inlösenavtal för kortbetalningar.

– Vår ambition är att göra livet enklare för de som driver restauranger och butiker. Där ser vi Foodora som en perfekt samarbetspartner och deras förmånsportal blir ett enkelt sätt för handlarna att både modernisera sina kassasystem och sänka sina kostnader, säger Siri Kiessling, COO på Yabie.

Yabie har under det senaste året lagt ett allt större fokus på att utveckla kassasystem för just små och medelstora företag; en målgrupp där många fortfarande använder gamla, svårhanterliga system där rapportering och administration tar mycket tid från handlarna.

Med Yabies moderna och molnbaserade kassasystem kan dessa handlare nu få snabbare installation, snabbare support, automatisk rapportering och en mer intuitiv kassa som är enklare att använda.

– Foodoras förmånsportal har som syfte att hjälpa restaurangerna att driva ett effektivt och lönsamt bolag. Att som restaurang kunna ta del av våra förhandlade priser om råvaror leveransbilar och i detta fall kassasystem, kan bidra till att påverka företaget positivt, säger Johan Nordström, Head of Business Development foodora Sverige.

Relaterade Artiklar