Hem NYHETER Xiaomi tillkännager officiell release av Android™11 för Mi 10 and Mi 10 Pro

Xiaomi tillkännager officiell release av Android™11 för Mi 10 and Mi 10 Pro

Publicerat av: Redaktionen

Mi 10 och Mi 10 Pro blir de första Xiaomi-enheter som får den nya Android 11-uppdateringen.

Xiaomi tillkännager officiell release av Android™11 för Mi 10 and Mi 10 Pro 3Android 11 kommer med en rad förbättringar, särskilt när det gäller hantering av konversationer och enhetskontroll. I kombination med en serie smarta funktioner som följer med MIUI 12 är den här uppdateringen helt optimerad för enkel konversationshantering och sömlös hantering av smarta enheter.

Med tekniska innovationer på systemnivå kan MIUI 12 skryta med ett extremt smidigt användargränssnitt, där imponerande animationer och visualiseringar ger en detaljrik och verklighetstrogen användarupplevelse. Dessutom innehåller Android 11 andra uppdateringar som:

Konversationer:
Med Android 11 kan användare hantera konversationer från flera olika appar på ett och samma ställe i notifieringsmenyn, och nya funktioner gör det möjligt för användare att svara på meddelanden direkt från rullgardinsmenyn. OS-uppdateringen tillåter också användare att organisera konversationer utefter prioritet. Tidigare konversationer kan visas på låsskärmen och kan även “bryta igenom” Stör ej-läget.

Bubblor:
Bubblor i Android 11 flyter ovanpå andra appar och är tillgängliga för användaren i olika situationer. Bubblor kan också utvidgas för att visa fullständiga appfunktioner och kan minimeras när de inte används. Det är ett användbart verktyg som både gör det enklare för användare att multitaska och ser till så att inga viktiga meddelanden missas.

Enhetskontroll:
Android 11 förvandlar telefonen till en “digital ficka för plånbok och nycklar” där användare med ett enkelt knapptryck kan styra sina smarta enheter utan att behöva öppna ytterligare appar. Med snabbare och enklare åtkomst till sina smarta enheter kan användare smidigt växla mellan medier samt uppleva trådlösa Android Auto-funktioner på sina telefoner. För att använda enhetskontroller, gå till “Inställningar”, välj sedan “Skärm”, tryck på “Kontrollcenter & meddelandeskärm” och aktivera “Använd nytt kontrollcenter”. Användare kan lägga till appar i avsnittet “Smart Home” i kontrollcentret och hantera anslutna enheter direkt.

Med Mi 10 och Mi 10 Pro levererar Xiaomi foto- och videofunktioner i framkant, förstärkta med både en imponerande hårdvaruinstallation och mjukvarufunktioner. Med stöd för 8Kvideo, 108MP-fotografering, premiumljud och en flaggskepps 5G mobilplattform är telefonerna riktiga allrounders som täcker de flesta behoven hos kräsna smartphone ägare.

Xiaomi följer noggrant Androids större releaser och uppdaterar sina enheter. Nu tillmötesgår man användarnas förväntningar och gör Android 11 tillgänglig på Mi 10 och Mi 10 Pro Global ROMs för utvecklare och användare som vill få en tidig glimt av alla smarta funktioner.

Relaterade Artiklar