Hem NYHETER Euronics fortsätter satsa -öppnar ny butik i centrala Gävle

Euronics fortsätter satsa -öppnar ny butik i centrala Gävle

Publicerat av: Redaktionen

I början av oktober öppnar Euronics en ny butik i Diös lokaler på Drottninggatan i centrala Gävle.

Euronics fortsätter satsa -öppnar ny butik i centrala Gävle 3Beräknad inflytt sker i början av oktober.

Euronics har butiker i 31 länder, i Sverige finns 80 butiker över hela landet med ett heltäckande sortiment av hemelektronik såsom TV, mobiltelefoni, spelkonsoler, ljud, surfplattor, datorer, abonnemang samt ett brett sortiment av tillbehör. Euronics är Sveriges enda frivilliga medlemsägda fackhandlarkejda inom hemelektronik och satsar nu vidare med en ny butik i Gävle.

– Vi fortsätter stärka såväl vårt utbud som vår närvaro i form av både butik och online. Det känns enormt spännande att etablera oss i centrala Gävle och tack vare Diös har vi hittat ett fantastiskt läge och ser mycket fram emot öppning, säger Lars Jansson, vd, Euronics.

– Vi hälsar Euronics varmt välkomna till Gävle och Diös. Det är alltid roligt att få äran att vara fastighetsägare till nya spännande hyresgäster och extra roligt är det såklart när företag hittar till Gävle från andra städer. Det bidrar till hela stans utveckling och det brinner vi för. Vi önskar de stort lycka till, säger Daniel Jansson Westblom, uthyrare, Diös.

Relaterade Artiklar