Hem NYHETER Xiaomi anordnar första Mi Fan Festival i Sverige

Xiaomi anordnar första Mi Fan Festival i Sverige

Publicerat av: Redaktionen

Det globala teknikföretaget Xiaomi bjuder för första gången in sina svenska konsumenter till Mi Fan Festival – ett årligt globalt firande av bolaget och alla Mi fans.

Xiaomi anordnar första Mi Fan Festival i Sverige 3De svenska fansen får därmed möjligheten att delta i festligheterna som kommer att pågå mellan den 1 och 9 april. Mi Fan Festival består av olika aktiviteter som exempelvis tävlingar, produktkampanjer samt små och stora presenter online. Samtidigt får fansen en chans att interagera med varandra.

Xiaomi skapade Mi Fan Festival med målet att hylla smart teknik och ge miljontals Mi-användare världen över ett smartare liv genom innovativ teknologi.

Festivalen som infaller årligen på Xiaomis årsdag den 6 april är ett sätt för Xiaomi att tacka och ge tillbaka till sina Mi-fans för deras långvariga stöd och kamratskap.

– I denna svåra tid där vi står inför COVID-19-pandemin är hälsa och välbefinnande för alla Mi-fans och användare vår högsta prioritet. Med bakgrund av detta försöker vi göra vårt bästa för att flytta vår arena till e-handel och online-kanaler för att se till att alla kan njuta av de fantastiska erbjudandena med vår senaste teknik. Under årets Mi Fan Festival har Xiaomi samarbetat med 49 e-handelsplattformar världen över för att maximera räckvidden för våra innovativa produkter, säger Shou Zi Chew, President of International och CFO på Xiaomi.

Roliga aktiviteter och överraskningar

Inför årets festival bjuds Mi fansen in att delta i en interaktiv spelturnering online för att samla poäng som kan bytas in mot rabattkoder på MiStore.se. Turneringen pågår mellan den 1 och 9 april på mi.com/se och rabatterna kan lösas in under kampanjperioden 7–9 april.

Erbjudanden under Mi Fan Festival

Under Mi Fan Festival kommer Xiaomi att erbjuda följande:

  • 15% rabatt vid köp av Redmi 8A
  • Gratis skärmskydd till ett värde av 249 SEK vid köp av Redmi Note 8 Pro
  • Gratis Mi Power Bank 20000 mAh 3 Pro vid köp av Mi Note 10 Pro
  • 20% rabatt vid köp av Mi Home Security Camera 360

Relaterade Artiklar