Wyld Networks påbörjar leverans av satellitbaserade IoT-produkter
Hem TEKNIK & IT-LÖSNINGARIT-LÖSNINGAR Wyld Networks påbörjar leverans av satellitbaserade IoT-produkter

Wyld Networks påbörjar leverans av satellitbaserade IoT-produkter

Publicerat av: Redaktionen

Wyld Networks påbörjar leverans av Wyld Connect-produkter för att uppfylla kundorder som möjliggör global IoT-anslutning via satellit.

Marknaden för IoT-anslutningar förväntas öka den globala BNP med 3 biljoner USD fram till 2030 och uppskattningsvis 125 miljarder IoT-sensorer förväntas installeras varje år i slutet av decenniet.

Det är inom detta snabbt växande marknadsområde som Wyld Networks nu har börjat leverera Wyld Connect-produkter för att uppfylla kundorder.

Wyld Networks satellitbaserade IoT-lösningar ger 100% global täckning och löser den nuvarande bristen på markbaserad trådlös IoT-infrastruktur. IoT-anslutning via satellit gör det möjligt för våra kunder att optimera jordbruksprocesser, stärka energihanteringen, effektivisera logistiken och främja miljömässig hållbarhet.

Wyld Networks påbörjar leverans av satellitbaserade IoT-produkter“Efter omfattande tester i fält med våra kunder är vi glada att kunna meddela att leveransen av våra befintliga beställningar nu har påbörjats”, säger Alastair Williamson, VD för Wyld Networks. “Detta är ett spännande och viktigt steg i Wylds utveckling då vi fortsätter att befästa vår position som den ledande operatören av virtuella satellitnätverk. Företaget har fått beställningar på cirka 92 miljoner kronor.”

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar