Webhallen & Filmstaden firar nya Super Mario-filmen
Hem E-HANDELWEBHALLEN Webhallen och Filmstaden firar nya Super Mario-filmen

Webhallen och Filmstaden firar nya Super Mario-filmen

Publicerat av: Redaktionen

Under premiärdagarna för The Super Mario Bros. Movie, den 5 & 6 april, kommer Webhallen tillsammans med Filmstaden, att anordna ett Mario-event ute i foajén i Filmstaden Scandinavia.

Där kan alla som är intresserade av sin favoritrörmokare samlas och spela olika Mario-spel tillsammans.

Även där kommer besökare ha möjligheten att delta i Mario Kart-tävlingar med fina priser.

Webhallen & Filmstaden firar nya Super Mario-filmen

”Så fort Super Mario-filmen offentliggjordes blev peppen total bland oss som jobbar på Webhallen och vi hörde av oss till Filmstaden direkt. Det vi älskar med att arrangera event är att vi får möjligheten att umgås med likasinnade och den positiva energin som vi tillsammans skapar. Planeringsfasen tillsammans med Filmstaden har varit otroligt smidig och rolig så vi ser fram emot att göra fler samarbeten framöver.” säger Maria Dzijan, Brand & Loyalty Club Manager hos Webhallen.

Under samma dagar kommer Webhallen agera presentatörer för två visningar i FS Scandinavia. Där inne kommer de att lotta fram ett stolsnummer som har chans att tävla om antingen ett Nintendo Switch-kit eller ett LEGO Bowser-bygge! Det kan ske i vilken film som helst när som helst under dessa två dagar…!

Webhallen hyr även en VIP-salong i Filmstaden Scandinavia för en exklusiv filmvisning under premiärdagen av nya Super Mario-filmen för några av sina trognaste kunder, dubbade till Knighthood. Inne i salongen kommer vinnarna av VIP-visningen kunna delta i en Mario Kart-turnering. Japp, du läste rätt. Gästerna ska spela Nintendo Switch på BIODUK i salongen! Vinnaren där tar dessutom hem ett riktigt schysst pris. Precis som i de flesta fysiska events som Webhallen anordnar får alla vinnare ett unikt achievement till sitt medlemskap, värt en hel del XP.

Webhallens Knighthood-medlemmar är deras aktivaste medlemmar. Det är de som varit aktivast på sajten genom att skriva produktrecensioner, öppnat supply drops och handlat ur flest kategorier. De har belönats med ett unikt achievement och har tillgång till ett flertal roliga events och give-aways under året.

 

 

 

Relaterade Artiklar