Hem NYHETER Webhallen Pop Up Butik

Webhallen Pop Up Butik

Publicerat av: Redaktionen

Webhallen Sverige AB lanserar tillsammans med Mall of Life Förlag AB en unik, innovativ och egenutvecklad produkt för att minska skärmtiden hos Sveriges befolkning; Webhallen Pop Up Butik.

Webhallen Pop Up Butik 3Produkten, som är en blandning mellan analogt och digitalt, är en fysisk bok i papp och papper med inbyggd teknik som tillåter en koppling till Webhallen.com via Wifi. Med denna kommer man ha åtkomst till de allra viktigaste delarna av Webhallens hemsida utan att behöva använda en annan enhet.

Med enkla dra-och-vänd funktioner navigerar kunden smidigt fram till rätt produktkategori samt artikelnummer, och matar sedan in det i utchecknings-hjulet med önskat frakt- och betalsätt. När kunden lagt sin order går en signal via Webhallens inbyggda Pop-Up WiFi direkt till lagret som färdigställer din beställning.

Boken kommer förladdad med hela Webhallens produktsortiment. Här kommer man kunna hitta allt som man kan hitta på Webhallens hemsida. Med en prenumeration på “Webhallen Pop-Up Live” skickar Webhallen ut ark varje dag med nya produkter och ändrade priser som du enkelt kan klippa ut och fästa i boken.

Webhallen har länge strävat efter att göra e-handel så smidig som möjligt, och med denna satsning hoppas man på att ta nästa steg för att fylla framtidens shoppingbehov.

Relaterade Artiklar