OnePlus introducerar två nya kraftfulla enheter till sin Nord-serie
Hem LEVERANTÖRERONEPLUS OnePlus introducerar 2 nya kraftfulla enheter till sin Nord-serie: OnePlus Nord CE 3 Lite 5G och OnePlus Nord Buds 2

OnePlus introducerar 2 nya kraftfulla enheter till sin Nord-serie: OnePlus Nord CE 3 Lite 5G och OnePlus Nord Buds 2

Publicerat av: Redaktionen

Det globala teknikföretaget OnePlus lanserar idag två nya produkter som läggs till i OnePlus Nord- familjen: OnePlus Nord CE 3 Lite 5G och OnePlus Nord Buds 2.

Produkterna utlovar en högpresterande smartphone som matchar en fartfylld livsstil och hörlurar som ger en uppslukande ljudupplevelse.

– Vi är stolta över att introducera OnePlus Nord CE 3 Lite 5G eftersom den kommer med många nyheter för varumärket och ger klassens bästa funktioner och upplevelser för användarna.

Tillsammans med OnePlus Nord Buds 2 är vi övertygade om att dessa nya erbjudanden kan leverera OnePlus-avancerad teknologi till globala användare och i hög grad förbättra deras digitala liv, säger Kinder Liu, VD och COO för OnePlus.

Likt sin föregångare har OnePlus Nord CE 3 Lite 5G en ”fast and smooth”-upplevelse samtidigt som den framhäver nyckelfunktioner för att bättre hjälpa användaren. Den nya telefonen är i första hand utrustad med ett Qualcomm Snapdragon 695 5G chipset, en 108-megapixel huvudkamera och en långvarig 5000mAh-batterikapacitet med 67W SUPERVOOC ultrasnabb laddning.

OnePlus Nord Buds 2 levererar tydlig och eftertraktad ljudkvalitet med sin extrema bas och 12,4 mm stora drivenhet för att öka det känsliga ljudfältet. Den här funktionen kompletteras med Adaptive Noise Cancellation för intuitivt lyssnade som anpassar sig till användarens omgivning.

OnePlus Nord CE 3 Lite 5G

 En enastående mobil

OnePlus Nord CE Lite 5G drivs av ett stort 5000mAh-batteri, vilket gör att användarna kan njuta av mer underhållning utan att behöva oroa sig för att batteriet tar slut. Det laddas intuitivt och säkert genom en 67W SUPERVOOC Endurance Edition som tillåter ultrasnabb laddning, vilket optimerar användningen genom att nå 80 procent av batteriladdningen på endast 30 minuter. 67W

SUPERVOOC Endurance Edition fördubblar laddningscyklerna och arbetar för att öka batteriets livslängd och övergripande batterihälsa på lång sikt. Genom att montera tolv sensorer i telefonen övervakar OnePlus Nord CE 3 Lite 5G dess temperatur och förhindrar att enheten överhettas.

Mer batteritid leder till längre telefonanvändning och mer tid att använda förbättrade funktioner. OnePlus Nord CE 3 Lite 5G erbjuder ett kraftfullt kamerasystem för att förbättra användarens digitala liv. Det markerar en milstolpe genom att bli den första OnePlus-smarttelefonen med 108 megapixlar i sin huvudkamera, vilket gör att användare kan fånga värdefulla detaljer i vardagens ögonblick. Utrustad med en formidabel 3x förlustfri zoom kan användare fotografera sina motiv tydligt, även på långt håll. Med telefonens 2MP depth-assist kamera kan användaren även justera skärpedjupet för att förbättra resultaten i porträttläge. För att säkerställa överlägsna selfies ger en 16MP främre kamera och förbättrad programvara fler detaljer till mänskliga porträtt. Användare kan också spela in dynamiska videor med OnePlus Nord CE 3 Lite 5G:s slow motion-läge.

Fast and Smooth underhållning

Underhållningen är en trevlig upplevelse med OnePlus Nord CE 3 Lite 5G. Driven av sin 6,72-tums 120Hz FHD-skärm, med 91,4 procent screen-to-body ratio, kan användaren njuta av mer innehåll och komma nära det visuella på skärmen. OnePlus Nord CE Lite 5G kommer med en adaptiv uppdateringsfrekvens på 120 Hz och växlar automatiskt uppdateringsfrekvensen enligt användningsscenariot för att maximera batterieffektiviteten. För att förbättra användarupplevelsen visar telefonen upp Global DC Dimming, ett förbättrat skärmbakgrundsbelysningssystem som gör att användare kan se mer innehåll under en längre tid i svagt ljus genom att minska ögonansträngningen.

OnePlus Nord CE 3 Lite 5G är utrustad med ett Qualcomm Snapdragon 695 5G-chip för en ökad och jämnare prestanda, hög bildfrekvens och utökat spelupplägg. OnePlus Nord CE 3 Lite 5G konverterar intern lagring med upp till 8 GB tillfälligt virtuellt RAM-minne för snabb och smidig app-laddning.

Genom att arbeta tillsammans med RAM-hantering på servernivå kan applikationer köras smidigt i bakgrunden.

OnePlus Nord CE 3 Lite 5G är distribuerad med det uppdaterade OxygnOS 31.1 och ger gamers en förhöjd upplevelse och användarvänlighet. Användare kan snabbt komma åt sina spel med Quick Startup, undvika distraktioner när Game Focus Mode är påslaget och använda en effektiv GPA Frame Stabilizer för minskad systemfördröjning.

När det gäller ljudkvalitet och tillbehör levererar OnePlus Nord CE Lite 5G högkvalitativt ljud med sina dubbla högtalarsystem och en volym som kan höjas upp till 200 procent. Den kommer också med ett 3,5 mm hörlursuttag för dem som föredrar trådbundna örsnäckor eller hörlurar.

Enastående OnePlus-kvalitet

OnePlus introducerar två nya kraftfulla enheter till sin Nord-serie

OnePlus Nord CE 3 Lite 5G är designad för att imponera på de mest subtila sätt och utstrålar en enkel charm. Den finns i två olika färgalternativ: Pastel Lime och Chromatic Gray. Den klassiska designen framhävs av två cirkel-kameror på baksidan. Den har dessutom anti-fingeravtryck och en keramikliknande struktur. Dess platta kantdesign med 2,8D böjd baksida och 8,3 mm tjocklek ger användarna stor komfort när de håller telefonen.

OnePlus Nord Buds 2

 Enastående ljudupplevelse

OnePlus Nord Buds 2 syftar till att leverera en slagkraftig bas och enorm klarhet i ljudkvalitet. Med en BassWave™-förbättring låter OnePlus Nord Buds 2 ljudinnehållet förbli troget sin ursprungliga kvalitet och uppvisa en bred bas. Den är utrustad med en 12,4 mm extra stor förbättringsdrivenhet för att öka baskvaliteten för djärvare beats. Hörsnäckorna producerar balanserad ljudkvalitet för optimerat ljud i musik och röstsamtal. Ett extra lager av titan i det vibrerande membranet förbättrar ljudets styvhet och ger omedelbar respons för ett djärvare och kristallklart ljud.

För att ge en uppslukande upplevelse reducerar OnePlus Nord Buds 2 bakgrundsljud genom en instinktiv Active Noise Cancellation-funktion med 25dB djup och en dubbelkärnig processor. OnePlus Nord-knappar använder en AI-algoritm, en avancerad teknik som låter användare ringa tydliga samtal med hjälp av ett system med dubbla mikrofoner som förstärker den mänskliga rösten. För att behålla lugnet och tystnaden har OnePlus Nord Buds 2 ett Transparency Mode som låter användare spela musik samtidigt som de kan höra röster utifrån samt bakgrundsljud.

Ljudkvaliteten förbättras ytterligare med en Master Equalization. Genom att leverera flera lägen, inklusive Balanced, Serenade, Bass och Bold kan användare välja vilken av ljudkvaliteten de vill markera. OnePlus Nord Buds 2 designades i samarbete med Dolby Atmos-teknologi som förstärker mobiltelefonens högtalare och Dirac Audio Tuner för jämnare prestanda med högre kvalitet, speciellt när den är ansluten till en OnePlus-enhet.

Ikonisk kvalitet och design

OnePlus Nord Buds 2 inspirerades av kosmiska element som representerar effekten och kraften hos dess starka bas. Hållbara material har integrerats och med dess unika glittrande hantverk är den slutliga finishen på varje fodral annorlunda. Varje låda kommer också med en uppsättning klistermärken för att göra det roligt när du upplever produkterna.

Den oklanderliga batteritiden för OnePlus Nord Buds 2 tar användarna längre och gör att hörlurarna håller längre. En full laddning kan hålla i upp till 7 timmar utan fodral och 36 timmar med laddningsfodral. Det krävs endast 10 minuters laddning för att garantera upp till 5 timmars användning med Active Noise Cancellation avstängd. Den är också hållbar mot damm och vatten med en certifierad IP55-klassificering.

För att förbättra funktionaliteten med OnePlus Nord Buds 2 kan användare anpassa inställningar med snabba tryck och långa tryckningar för att diktera en åtgärd.

Tillgänglighet & Pris
Produkt Färg Storlek Pris
OnePlus Nord CE 3 Lite

5G

Pastel Lime 8+128 3990 kr
OnePlus Nord CE 3 Lite

5G

Chromatic Grey 8+128 3990 kr
OnePlus Nord Buds 2 Lightning White 8+128 790 kr
OnePlus Nord Buds 2 Thunder Grey 8+128 790 kr

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar