Hem NYHETER Webhallens lansering av Instabox har blivit en succé!

Webhallens lansering av Instabox har blivit en succé!

Publicerat av: Redaktionen

Tidigare under året utökade Webhallen fraktalternativen i sin kassa med budtjänsterna Budbee och Airmee, och nästa mål blev att även inkludera paketskåpstjänster.

Webhallens lansering av Instabox har blivit en succé! 2

Webhallen har anslutit tjänsten Instabox till sin kassa.

Snabb leverans och att man slipper köa för att hämta ut sitt paket har lett till en ökad efterfrågan av denna typ av tjänst.

För att tillgodose detta kundbehov ansluter sig nu Webhallen till Instabox, som är en av Sveriges mest välkända boxleverantör.

Instaboxär en etablerad boxleverantör i Sverige, som kontinuerligt växer och blir tillgängligt på allt fler platser. Nu senast med 200 nya skåp runtom i Sverige.

”Vi har lyssnat på våra kunders önskemål om ett alternativ för boxlösning.

Med Instabox fyller vi en annan typ av leveransbehov med förbättrad kundupplevelse som följd. Vi tror på flexibla leveransmöjligheter som ett komplement till våra butiker och satsar fortsatt på att bredda vårt leveranserbjudande i framtiden.” – Fredrik Lindblad, CMO på Webhallen.

“Webhallen är ledande inom sitt segment och vi är väldigt glada över att kunna erbjuda en okrånglig och miljövänlig frakttjänst till deras kunder.” säger Christian Karlander, Sverigechef Instabox

Instabox finns sedan 2 veckor tillbaka som leveransalternativ i Webhallens kassa. “Lanseringen har fått positiv respons av våra kunder vilket visar på att tjänsten är efterfrågad” säger Fredrik Lindblad.

Relaterade Artiklar