Vattenhantering på språng med GROHE Sense App
Hem TEKNIK & IT-LÖSNINGARSÄKERHET Vattenhantering på språng med GROHE Sense App

Vattenhantering på språng med GROHE Sense App

Publicerat av: Redaktionen

GROHE lanserar en ny app till sitt vattensäkerhets- och hanteringssystem.

Vattenhantering på språng med GROHE Sense App 2Med GROHE Sense app kan användaren kontrollera sina vattensystem närsomhelst på distans via mobilen. Appen erbjuder en intelligent fjärrkontroll och en fullständig överblick över individuell vattenanvändning och energikostnad. Vid ett eventuellt vattenläckage skickas en notis till ägarens telefon, en stor trygghet såväl hemma som på bortaplan.

Den nya GROHE Sense appen erbjuder nya funktioner kombinerade med toppmodern design och förbättrad användarvänlighet:

Enhetsöversikt och aktuell status på hemskärmen

På en enda skärm ges en översikt över alla GROHE Sense vattensäkerhetssystem. Även aktuell status, mätbar data, vattenkonsumtion och varningar. Flera rum och hus kan övervakas på samma skärm.

Automatiska varningar

Varningar från GROHE Sense och GROHE Sense Guard skickas till appen så att användaren kan reagera snabbt och förhindra eventuella vattenskador hemma. Varningar kan även tas emot via e-post. I nästa appuppdatering kommer även de mest akuta varningarna kunna skickas till tre kontaktpersoner.

Notisöversikt

Visar alla varningar och information strukturerade i en överskådlig vy.

Översikt över vattenförbrukning

På den detaljerade skärmen syns den totala literkonsumtionen per dag, vecka eller år. Även kostnader som baseras på landets genomsnitt. En betaversion kan även uppskatta mängden varmvatten och uppskattade energikostnader. Användaren kan justera alla basfaktorer, så som kostnad per liter, vilken typ av uppvärmning och uppvärmningskostnader i inställningarna på instrumentpanelen. För fullständig översikt visar även appen regelbundna mätningar av vattentrycket och systemets temperatur.

Detaljskärm

Detaljerad information om fukt och temperatur på hemskärmen. Användaren kan sätta individuella begränsningar och få notiser om avvikelser eller frostskador.

På/Av läge

Vid användning av GROHE Sense Guard kan vattnet stängas av manuellt via appen – till och med när användaren är på semester.

Enkel installation

Steg-för-steg guide genom installationsprocessen.

GROHE formar framtiden inom vattensäkerhet

Förutom appen innehåller GROHEs vattenhanteringssystem två produkter. GROHE Sense Guard installeras i anslutning till vattenledningarna och mäter konsumtion, upptäcker små läckage och om ett rör brister stryps vattentillförseln direkt. GROHEs vattensensor Sense känner av läckande vatten, mäter temperatur och fukt. Vid onormala förhållanden meddelas användaren direkt. Med det intelligenta vattensystemet har GROHE skapat en vattenhanteringsplattform för att bekämpa vattenskador. Och etablerar sig därmed som ledande inom digital utveckling av sanitetsbranschen.

Relaterade Artiklar