Bekvämt & hållbart när Intersport lanserar ytterligare digitala lösningar
Hem E-HANDEL Bekvämt & hållbart när Intersport lanserar ytterligare digitala lösningar

Bekvämt & hållbart när Intersport lanserar ytterligare digitala lösningar

Publicerat av: Redaktionen

De digitala lösningarna för INTERSPORTs kunder fortsätter avlösa varandra.

Bekvämt & hållbart när Intersport lanserar ytterligare digitala lösningar 2Senaste tillskottet är möjligheten att få kvittot direkt via mail som går live idag.

-Digitalt kvitto skapar en stor bekvämlighet för våra kunder och ligger samtidigt i linje med vårt jobb på miljövänliga åtgärder, säger Johan Lidenmark Chief Digital Officer på INTERSPORT.

”En självklarhet att 2019 inte behöva få kvittot i pappersform”

Intersports digitala lösningar skapar stor potential att ge bästa service och överträffa förväntningar i mötet med kunden.

Att kunden nu kan välja att få kvittot direkt i mailen istället för det traditionella papperskvittot i handen beskrivs som en del i den smidiga köpupplevelsen.

-Som den ledande omnikanal retailern inom sport tycker jag det är en självklarhet att 2019 inte behöva få kvittot i pappersform, fortsätter Johan.

En i raden av hållbara åtgärder

Inte nog med smidigheten, dessutom är dagens lansering ett steg i sportkedjans arbete med hållbara åtgärder. Digitala kvitton är en i raden av hållbara lösningar tillsammans med bland annat leverans och retur av e-handelspaket i butik samt tjänsten Boka & hämta, möjligheten att online boka en vara i butik och betala och hämta den i butik inom en timme.

Relaterade Artiklar