Vaimo och Contentful ingår partnerskap
Hem NYHETER Vaimo och Contentful ingår ny partnerskap

Vaimo och Contentful ingår ny partnerskap

Publicerat av: Redaktionen

Vaimo, global helhetsleverantör inom omnikanal, är stolta över att presentera ett nytt partnerskap med Contentful, en ledande innehållsplattform inom “digital first”.

Vaimo har initierat det nya partnerskapet för att på bästa sätt kunna följa med och hålla tempot i alla de snabba förändringar som sker inom området för digital handel.

På så sätt kan de fortsätta hjälpa kunder och prospekts att leverera kundupplevelser i världsklass oavsett kanal eller enhet.

Contentful länkar samman allt innehåll i en plattform och strukturerar det för att det ska kunna användas i vilken digital kanal som helst. På det sättet kan digitala team sätta samman innehåll och leverera digitala upplevelser på ett snabbt och skalbart sätt. Genom ett tydligt fokus på API-first kan Contentful lätt integreras med befintliga system och distribueras genom Contentfuls marknadsledande ramverk för appar.

Över en halv miljon utvecklare och tusentals företag och organisationer världen över, inkluderat över 30 procent av Fortune 500, har förtroendet för att Contentful kan skapa och leverera digitala upplevelser över sajter, genom appar, digitala displayer och andra uppkopplade enheter. Contentful blev nyligen utnämnda till en branschledare i “The Forrester Wave™: Agile Content Management Systems, Q1 2021”.

Vaimos CEO, David Holender, kommenterar den nya partnern med orden “Partnerskapet med Contentful går i linje med Vaimos profilering som en heltäckande omnikanalbyrå som kan erbjuda ett stort urval av plattformar för att kunna bygga en teknikstack som går i linje med den digitala strategi och de långsiktiga mål kunder- och blivande kunder satt upp. Något som skall stödjas lika bra oavsett om de valt en hel svit eller en strategi för headless.

Vaimo och Contentful ingår partnerskap“Det är spännande tider för Vaimo som partner med Contentful. Såväl företag inom B2B och B2C söker allt mer efter flexibilitet i sin digitala teknikstack och Contentfuls plattform är en utmärkt väg för att nå det målet. Oavsett om de väljer att köra en digital lösning baserad på headless eller en svit så kommer vi kunna hjälpa dem att implementera sin digitala strategi med de bästa verktygen för just deras verksamhet. Contentful är en marknadsledare inom området för innehållsplattformar och vi tror att deras plattform kommer ge våra kunder vad de letar efter inom “digital-first” eran” menar David.

“Kundernas förväntningar på en sömlös digital upplevelse är större än någonsin tidigare och innehåll är kärnan för alla digitala upplevelser av högsta klass. Partnerskapet mellan Contentful och Vaimo är en spännande möjlighet att kunna hjälpa kunder att kapitalisera på sitt innehåll som en strategisk tillgång i den ny världen av digital-first” säger Kristin Brown, Head of Partnerships, EMEA/Asia, Contentful.

 

Relaterade Artiklar