Uppgraderad spårningsenhet i mini-size ger ökad kontroll av verktyg
Hem NYHETER Uppgraderad spårningsenhet i mini-size ger ökad kontroll av verktyg

Uppgraderad spårningsenhet i mini-size ger ökad kontroll av verktyg

Publicerat av: Redaktionen

Få full kontroll över var dina verktyg och din bärbara utrustning befinner sig med ABAX minsta spårningsenhet, som har storleken av en tändsticksask och väger 25 gram.

Uppgraderad spårningsenhet i mini-size ger ökad kontroll av verktyg 2Den dyraste utrustningen är ofta den du inte hittar. Med den senaste spårningsteknologin från ABAX, som är utvecklad och tillverkad i Norge, kan letandet efter eldrivna verktyg och bärbar utrustning vara ett minne blott. Oavsett vilka verktyg som är i hantverkarnas bilar, får du full kontroll på företagets verktyg med ett pålitligt spårningssystem.

 Används på borrmaskiner, vinkelslipar och liknande verktyg

ABAX lilla, robusta och vattentäta (IP67) enhet använder Bluetooth och ABAX Global Network för positionering och monteras diskret och aktiveras endast genom ett knapptryck. Enheten har ett inbyggt batteri och den senaste energisparande teknologin, vilket gör att drifttiden är tre år. Spårningsenheten används ofta på slagborrar, vinkelslipar, slipmaskiner, diaborrar, hydrauliska verktyg, besiktningsverktyg, grävutrustning och markvibratorer.

– I jämförelse med tidigare version uppdateras nu positionen på din ABAX Mini med bara några minuters mellanrum, istället för var 20:e minut. Dessutom kan varje körjournalsenhet som du har installerad, identifiera hela 50 ABAX Mini-enheter samtidigt – jämfört mot tre tidigare, säger Björn André Hagen, Product Owner på ABAX.

Uppgraderingen ger:

  • Snabbare rapportering av var dina verktyg befinner sig
  • Fler positioner registrerade än tidigare

– Med ABAX digitala körjournal (ABAX Triplog) i bilen får du dessutom positionen på upptill 50 ABAX Mini i din digitala karta – jämfört med tre positioner tidigare. Detsamma gäller när andra bilar med ABAX Triplog passerar, vilket är ganska sannolikt eftersom vi har 250.000 användare i dagsläget, avslutar Björn André Hagen.

Relaterade Artiklar