Familjen Niklasson är Tres trognaste kunder – firas med 20 år gratis mobilabonnemang
Hem PRODUKTNYHETER Tres trognaste kunder är Familjen Niklasson– firas med 20 år gratis mobilabonnemang

Tres trognaste kunder är Familjen Niklasson– firas med 20 år gratis mobilabonnemang

Publicerat av: Redaktionen

I maj 2003 äntrade mobiloperatören Tre den svenska telekommarknaden och den 13:e samma månad blev Jesper Niklasson och hans fru Ullis från Åkersberga kunder.

Två decennier senare är de fortfarande trogna kunder och i samband med att Tre fyller 20 år firas familjen med 20 år gratis mobilabonnemang.

– För oss är det självklart att fira våra allra mest trogna kunder. Vi kan fira 20 år tillsammans med våra medarbetare hur mycket vi vill, men hade det inte varit för våra fantastiska kunder hade vi inte varit där vi är idag, säger Haval van Drumpt, vd för Tre Sverige.

När Tre besöker familjen Niklasson i deras hem i Åkersberga för att lämna över ett SIM-kort i guld berättar de om hur de för 20 år sedan läste om den nya operatören som skulle lansera och hur de tyckte att det lät spännande med 3G-teknik och videosamtal. Jesper berättar också om reaktionen när det oväntade samtalet från Tre kom.

– Det var en väldigt trevlig överraskning, nästintill chockartat, när de ringde och berättade att jag är Tres mest trogna kund och att jag ska få 20 år gratis. Jag trodde först att det var någon som skojade, det var lite för bra för att vara sant, säger Jesper Niklasson.

Familjen blev kunder genom en välgörenhetsauktion i mars 2003 där Tre auktionerade ut 100 stycken 3G-telefoner med tillhörande mobilabonnemang till förmån för Astrid Lindgrens barnsjukhus. Vid samma tillfälle presenterade Tre sina nya 3G-telefoner för första gången. Jesper och Ullis minns de första Nec-telefonerna som de fick hem och hur svårt det var att göra slut på de 10 000 kronor var som de fått att ringa för under ett år.

– Trots att ett videosamtal på den tiden kostade 6 kr per minut var det svårt att använda upp hela summan. För att göra slut på de 10 000 kr vi fick innan de brann inne smsade vi och skänkte pengar till välgörenhetsorganisationer som arbetade i Thailand efter tsunami-katastrofen, berättar Ullis Niklasson.

Familjen Niklasson är Tres trognaste kunder – firas med 20 år gratis mobilabonnemang

Familjen Niklasson är Tres trognaste kunder

Vad har då familjen uppskattat mest med Tre under alla år? Tjänsten 3Världen, som innebär att kunder kan surfa precis som hemma i 80 länder, har underlättat mycket på familjesemestrar då de inte har behövt bekymra sig för otrevliga överraskningar på fakturan. Andra favoriter är flat rate-erbjudandet som underlättat mycket samt 3Samla, som gjort att familjen idag har alla sina abonnemang samlade.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar