Travis och Voi fördjupar samarbetet
Hem NYHETER Travis och Voi fördjupar samarbetet

Travis och Voi fördjupar samarbetet

Publicerat av: Redaktionen

Travis, den smarta reseplaneraren, fördjupar samarbetet med Voi och möjliggör en djupintegrering av tjänsterna där alla Travis användare, utöver att hitta, och planera sin resa även kan boka och betala sin Voi-resa.

Travis och Voi fördjupar samarbetet

Allt med samma app och utan att behöva flera konton, inloggningar eller krångel.

Redan idag skapar Travis ett ekosystem av resmöjligheter. Att planera, söka, boka och betala sin resa med kollektivtrafik, taxi, cyklar, bilpooler och el-scootrar och ständigt utvecklas tjänsten med nya samarbeten, tjänster och funktioner.

− Vi försöker hela tiden att lyssna på våra användare och skapa förbättringar och förändringar som gör appen smidigare, enklare och bättre. Att slippa flera konton, inlogg och appar har varit efterfrågat och genom ett fördjupat samarbete med Voi kommer nu alla användare att kunna boka och betala sin resa direkt i Travis, säger John Strand, vd på Nobina Travis

− Samarbetet med Travis går helt i linje med vår vision för den framtida staden som bygger på en hållbar mobilitetsmix där kollektivtrafiken är ryggraden och delningstjänster som Voi kompletterar och gör kollektivtrafiken mer attraktiv. Det ska vara enkelt att ta sig från punkt a till punkt b, och smidigare att göra miljövänliga transportval än att använda korta, onödiga bilresor, säger Eric André, Sverigechef på Voi Technology.

Travis är en smart reseplanerare där kollektivtrafik, bildelning, elsparkcyklar och taxi kopplas samman med både reseinformation och on demand-tjänster i realtid. Travis fortsätter ständigt att växa, med nya tjänster, funktioner, samarbeten och användare och appen har idag blivit den största och snabbast växande plattformen för kombinerad mobilitet eller MaaS (Mobility as a Service) i Sverige.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>