Hem NYHETER Trådlösa laddningsvarianter av Jabra Elite 75-serien, finns nu tillgängliga!

Trådlösa laddningsvarianter av Jabra Elite 75-serien, finns nu tillgängliga!

Publicerat av: Redaktionen

De äkta trådlösa in-ear öronsnäckorna Jabra Elite Active 75t och Elite 75t kommer att finnas tillgängliga med trådlös laddning i slutet av juni 2020.

Trådlösa laddningsvarianter av Jabra Elite 75-serien, finns nu tillgängliga! 3Detta gör det möjligt för användare att ladda sina öronsnäckor genom att endast lägga etuiet på laddaren. Jabra har skapat de trådlösa laddningsvarianterna i Elite 75t-serien så att användare inte längre behöver råka ut för lågt batteri. De trådlösa laddningsfunktionerna är inte bara behändiga men också praktiska, eftersom användare har möjligheten att ladda öronsnäckorna hur de vill.

Många användare är ständigt på språng och har därför behov av både snabba och utvecklade laddningslösningar. De nya trådlösa laddningsvarianterna ser likadana ut och har samma funktioner som deras motsvarigheter utan trådlös laddning. De nya kan laddas både via en laddningsplatta eller via en USB-C kabel, så du kan välja hur du vill ladda dina öronsnäckor.

Både Elite Active 75t och Elite 75t har upp till 7,5 timmars batteritid och 28 timmar med laddningsetuiet, vilket gör det möjligt för användare att prata i telefon eller lyssna på musik hela dagen.

De nya trådlösa laddningsvarianterna av Elite 75t-serien är ett bevis på Jabras vilja att expandera sitt trådlösa utbud. Eftersom Elite 75t-öronsnäckorna finns i olika färger med möjlighet till trådlös laddning och dessutom möjlighet att välja mellan Active -och icke-Active versionerna så kan alla användare hitta ett par som passar just dem.

Alla varianterna av Elite Active 75t och Elite 75t har funktionen MySound som möjliggör automatiska hörseltest för användare så de kan kalibrera öronsnäckorna efter sin egen unika hörselprofil. MyControls finns nu också tillgänglig vilket ger användare möjligheten att anpassa knappinställningar på öronsnäckorna efter sina personliga preferenser. Det här betyder att du kan flytta byt låt-funktionen eller ljud av- funktionen från den vänstra till den högra öronsnäckan, eller ställas in efter personliga preferenser.

– Den prisvinnande Elite-serien är ett bevis på Jabras expertis. Det visar vårt engagemang för att skapa marknadens bästa användarupplevelse, säger Calum MacDougall, Senior Vice President på Jabra. Vi är glada över att kunna ta det ett steg längre genom att integrera trådlös laddning.

Vi ville ge våra upptagna användare som ständigt är på språng både praktiska och bekväma laddningsalternativ. Istället för att råka ut för låg batterinivå kan våra användare nu ladda sina öronsnäckor hur de vill.

Jabra Elite Active 75t nyckelfunktioner och specifikationer: 

 • Kompakta öronsnäckor, testade för säker passform med optimal brusisolering
 • Upp till 7,5-timmars batteritid och 28 timmar med laddningsetuiet
 • Fyrmikrofonsteknologi för kristallklara samtal i alla miljöer
 • Trådlös laddning tillgänglig (trådlös laddare ej inkluderad)
 • Anpassningsbar equalizer i Jabra Sound+ appen som får din musik att låta ännu bättre
 • IP57-klassifierad hållbarhet med en två-års garanti mot skador från damm och svett
 • Nå Siri® och Google AssistantTM med endast en knapptryckning
 • Jabra MyControls för anpassade knappinställningar och Jabra MySound för individuellt ljud

Jabra Elite Active 75t pris och tillgänglighet
Jabra Elite Active 75t med trådlös laddning kommer att finnas tillgänglig hos utvalda återförsäljare från och med slutet av juni 2020, till det rekommenderade priset 2 399 SEK. De trådlösa laddningsbara öronsnäckorna finns tillgängliga i två färger: marinblå och grå.

Jabra Elite 75t nyckelfunktioner och specifikationer: 

 • Kompakt ny form på öronsnäckan testad för komfort och en säker passform
 • Fyrmikrofonsamtalsteknologi för överlägsna samtal oavsett var du befinner dig
 • Upp till 7,5-timmars batteritid och upp till 28 timmar med laddningsetuiet
 • Trådlös laddning tillgänglig (trådlös laddning ej inkluderad)
 • Anpassningsbar equalizer i Jabra Sound+ appen som får din musik att låta ännu bättre
 • IP55-klassifierad hållbarhet med en två-års garanti mot skador från damm och svett
 • Nå Siri® och Google AssistantTM med endast en knapptryckning
 • Jabra MyControls för anpassade knappinställningar och Jabra MySound för individuellt ljud

Jabra Elite 75t pris och tillgänglighet

Jabra Elite 75t med trådlös laddning kommer att finnas tillgänglig hos utvalda återförsäljare från och med slutet av juni 2020, till det rekommenderade priset 2 199 SEK. De trådlösa laddningsbara öronsnäckorna finns tillgängliga i två färger: svart och titanium.

Relaterade Artiklar