Hem NYHETER D-Link Lanserar “Long-Range” PoE Switchar

D-Link Lanserar “Long-Range” PoE Switchar

Publicerat av: Redaktionen

D-Link, en ledande global tillverkare inom nätverksprodukter, har lanserat som tillägg till den existerande switch familjen den nya serien DSS-100E Fast Ethernet PoE Omanagerad Switchar.

D-Link Lanserar “Long-Range” PoE Switchar 2

DSS-100E Series Fast Ethernet PoE Unmanaged Surveillance Switches, DSS-100E-18P & DSS-100E-9P

Den nya serien erbjuder robusta produkter för övervaknings lösningar där installationen kräver långa avstånd, hög PoE budget och överspänningsskydd för en mängd olika tillämpningar.

Serien DSS-100E Fast Ethernet PoE Switchar är speciellt utvecklade för övervaknings nätverk med behov av stöd för längre avstånd mellan switch och PoE enhet, en hög PoE budget och uteffekt upp till 30W per port. Switcharna kan både skicka ström och nätverksdata till övervakningsutrustning upp till ett avstånd på 250m via en standard Ethernet kabel, säkerställer övervakning av en större yta utan behov av ytterligare PoE förlängare.

Dessutom har 9-ports switchen, DSS-100E-9P, funktionaliteten att kunna upptäcka om “long-range” behövs och automatiskt aktivera “extended” läge utan någon manuell konfiguration, detta gör det enkelt för användaren att använda switchen.

DSS-100E Serien inkluderar också en 6kV överspänningsskydd på alla portarna mot exempelvis blixtnedslag, vilket utökar säkerheten och tillgängligheten för switchen samt alla anslutna enheter.

Enkel att installera och få igång, perfekt för utökning av ett nätverk. DSS-100E Serien erbjuder Gigabit upplänk portar som garanterar en hantering av högre kapacitetsbehov i nätverket. 18-ports switchen, DSS-100E-18P, inkluderar en utökad PoE budget på 230W samt Gigabit kombo upplänk portar som adderar en flexibilitet att ansluta switchen med fiberlänk.

Tillgänglighet och priser

Kontakta din lokala D-Link återförsäljare för mer information.

Relaterade Artiklar