TikTok introducerar Spark Ads
Hem NYHETER TikTok introducerar Spark Ads

TikTok introducerar Spark Ads

Publicerat av: Redaktionen

TikTok lanserar idag Spark Ads globalt.

Spark Ads gör det möjligt för varumärken att växa genom verkliga kontakter med communityn genom att förstärka och dela relevant, och integrerat innehåll på plattformen.

Spark Ads gör det möjligt för varumärken att förstärka befintliga organiska videor som passar deras kampanjmål och den nya produkten möjliggör dessutom funktioner som ”Sammanfoga” och ”Duett”, vilket gör det enkelt för kreatörer att tolka, återuppfinna, och bygga vidare på det kreativa innehållet.

TikTok är en värld full av underhållning, kreativitet och upptäckande och efter att TikTok öppnade sitt nordiska kontor i Stockholm tidigare i år har många svenska varumärken anslutit sig till plattformen för att lansera kreativa kampanjer.

Nu lanseras Spark Ads, som gör det möjligt för varumärken att växa med hjälp av verkliga kontakter med kreatörer genom att lyfta och dela relevant, integrerat innehåll på plattformen. Produkten möjliggör att varumärken förstärker deras ursprungliga kreativa videor och dessutom kan varumärken hålla underhållningen levande genom att aktivera funktionerna ”Sammanfoga” och ”Duett”, som gör att användare som tittar på innehållet kan tolka och bygga vidare på det. Kreatörer på TikTok omdefinierar underhållning konstant, skapar trender och delar med sig av deras uppfattning om populära produkter och tjänster.

TikTok introducerar Spark Ads – Vi är väldigt glada att presentera den här nya produkten och vi uppmuntrar varumärken att ta vara på överflödet av kreativt och mångsidigt innehåll, samt att interagera med kreatörerna. Videor på TikTok har en oändlig potential att inspirera till kreativitet och vi tror att Spark Ads är en möjlighet att bygga en långvarig och autentisk relation till TikTok-communityn, säger Liv Sandberg, Managing Director på TikTok.

Kraften på plattformen kombinerat med TikToks tekniska innovationer, möjliggör skapandet av engagerande produkter gentemot varumärken och partners. Spark Ads är skapat för att vara en unik lösning för varumärken att cementera sin närvaro på TikTok, på ett sömlöst och autentiskt sätt. Produkten leder naturligt till konversationer och väcker interaktion mellan varumärken och kreatörer.

Relaterade Artiklar