Textilgallerian.se blir en del av Nordic Etail
Hem NYHETER Textilgallerian.se blir en del av Nordic Etail

Textilgallerian.se blir en del av Nordic Etail

Publicerat av: Redaktionen

Textilgallerian.se som säljer måttsydda textilier på nätet blir nu en del av e-handelsfabriken Nordic Etail.

Textilgallerian.se blir en del av Nordic Etail 2Marcus Fredriksson – grundare av Nordic Etail kommenterar investeringen:

– Vi ser att Textilgallerian är unika i sin vertikal, både när det gäller kunskap kring produkterna men också när det kommer till konceptet med måttsydda gardiner som kunderna enkelt kan beställa online och få hemskickade oavsett var de bor i Sverige. Nordic Etail kommer att bidra med kunskap kring e-handel, organisation, marknad och IT och har för avsikt att tillsammans med Linus, som är VD och grundare, stärka bolagets position som den självklara butiken för måttanpassade hemtextilier på nätet.

Framgent så kommer e-handelskonsulterna Eastlane Consulting AB – dotterbolag till Nordic Etail ta hand om all IT-utveckling.

Fredrik Åhlén – VD Eastlane Consulting kommenterar:

– Att vi tillskillnad från många andra IT-utvecklare får vara med och driva en till e-handel bakom kulisserna är otroligt värdefullt. När vi jobbar såhär tight med entreprenörerna så får vi en ännu djupare förståelse för utmaningarna man som e-handlare står inför. Många e-handlare idag har utmaningar inom IT-utveckling men ibland handlar det bara om att få hjälp att se saker och ting ur ett tekniskt perspektiv. För textilgallerian kommer vi leverera en helhetslösning med allt ifrån plattform och prestanda till affärssystem vilket såklart alltid är bra att ha i bagaget. Textilgallerian är ett spännande bolag som är otroligt kompetenta kring produkterna de säljer men är begränsade av deras system i dagsläget, där kan vi bidra med otroligt mycket.

Marknadsföringen kommer drivas av Nordic Etails marknadsteam.

Manne Jansson – Marknadschef Nordic Etail kommenterar:

– Vi ser en ökad efterfrågan kring unika och högkvalitativa produkter för hemmet och det är precis vad textilgallerian erbjuder. Heminredning är precis som många andra intressen, det finns tiotusentals svenskar som är omåttligt intresserade av heminredning på samma sätt som andra är intresserade av fotboll, dans eller mode.

-Flera i min närhet har ett stort intresse för heminredning utan att de kände till textilgallerians existens. Flera av dem visste inte heller om det faktum att man kan köpa måttsydda gardiner på nätet för att slippa fålla och sy själv. Givetvis är det fler som inte vet om det och det ska vi såklart ändra på. Jag tror att många i första hand tänker på våra stora blågula varuhus när man behöver något till hemmet, det är en utmaning för alla som säljer något inom heminredning här i Sverige. Med över 1000 kombinationer av gardiner som vi måttsyr till perfektion för just ditt hem så är jag övertygad om att vi har ett attraktivt erbjudande.

Relaterade Artiklar