Temu tar hjälp av HackerOne för att belöna etiska hackare som hittar säkerhetsluckor
Hem TEKNIK & IT-LÖSNINGARSÄKERHET Temu tar hjälp av HackerOne för att belöna etiska hackare som hittar säkerhetsluckor

Temu tar hjälp av HackerOne för att belöna etiska hackare som hittar säkerhetsluckor

Publicerat av: Redaktionen

Temu, en av de nyaste och mest nedladdade shoppingapparna i världen, startar nu ett samarbete med cybersäkerhetsbyrån HackerOne om ett så kallat bug-bounty-program.

Temu ansluter sig därmed till Amazon, Google, Tesla och Meta och använder den San Francisco-baserade HackerOne-plattformen för att knyta till sig och belöna etiska hackare för att de framgångsrikt upptäcker och rapporterar säkerhetssårbarheter.

Temu tar hjälp av HackerOne för att belöna etiska hackare som hittar säkerhetsluckor

Bug bounty-program gör det möjligt för företag att utnyttja hackergemenskapen för att förbättra sina systems säkerhet. Temu grundades i Boston i september 2022 och är ett av de yngsta företagen att gå med i programmet. E-handelsplattformen är känd för att erbjuda ultralåga priser för hushållsvaror. Det gör de genom att koppla ihop konsumenter med tillverkare och på så sätt kan de ta bort mellanhänder och deras avgifter. Sedan debuten i USA har Temu expanderat till mer än 40 länder över hela världen, inklusive Nordamerika, Europa, Mellanöstern och Asien.

“Temu anser att integritet och säkerhet är kärnfunktioner för vår plattform. Att förtjäna och behålla våra användares förtroende är vår högsta prioritet, och därför följer vi de högsta integritets- och säkerhetsstandarderna, säger en talesperson för Temu. “Vi satsar nu på att samarbeta med säkerhetskunniga för att identifiera och åtgärda sårbarheter, öka transparensen i tester av säkerheten och säkerställa säkerheten för våra leverantörer och kunder.”

Temus bug-bounty-program ger belöningar från $30 och uppåt för upptäckta buggar av låg svårighetsgrad. För kritiska sårbarheter kan belöningen gå upp till $5 000.

Relaterade Artiklar