Samsung TV Plus erbjuder nu över 100 kanaler i Sverige
Hem PRODUKTNYHETER Samsung TV Plus erbjuder nu över 100 kanaler i Sverige

Samsung TV Plus erbjuder nu över 100 kanaler i Sverige

Publicerat av: Redaktionen

Som alternativ till en allt djupare och snårigare djungel av betalabonnemang för streaming av filmer och serier växer annonsstödd TV fram.

I denna utveckling har Samsung tagit sig in på innehållsmarknaden i och med lanseringen av Samsung TV Plus, som finns tillgängligt gratis på Samsungs Smart TV:s – utan krav på extra abonnemang eller enheter.

Samsung TV Plus lanserades i Norden under april 2021 med ett blygsamt antal kanaler. Sedan starten har tjänsten hunnit bli en stor plattform globalt med ett omfattande innehållsbibliotek, och i Sverige har katalogen hunnit växa till sig rejält. Nu har man nått över 100 kanaler och i november har den 122:e kanalen lanserats.

– Svenskarna är väldigt vana vid att betala för TV och streaming, och för att övertyga om värdet av gratis-TV krävs det att vi håller hög nivå på vårt innehåll. Milstolpen 100 plus kanaler är viktig då det visar att Samsung TV Plus är någon att räkna med, och ett brett utbud är viktigt för att vara ett alternativ för fler. Vi har stora visioner och fokus framåt är att fortsätta knyta till oss högkvalitativt innehåll som passar de nordiska marknaderna, säger Tommy Nilsson, ansvarig för TV/Audio på Samsung Electronics Nordic.

Nu kan du välja mellan 122 kanaler – från sport- till barnkanaler – direkt i TV:n

Samsung TV Plus är en så kallad FAST-tjänst, vilket står för gratis, annonsstödd TV som spelas i linjärt format med en guide, liknande kabel eller satellit-TV. Den svenska katalogen har under 2023 växt med 50 kanaler, med titlar som FIFA+ för sportfantasten, Viasat Nature och Viasat History för den faktaintresserade och för realityälskaren; World of Love Island och Hells Kitchen-kanalen. För alla fotbollsfans är det nu klart att Samsung TV Plus visar UEFA Women’s Champions League-kvalmatchen Rosengård mot Barcelona den 13:e december, på kanalen DAZN.

Samsung TV Plus erbjuder nu över 100 kanaler i SverigeInom nyhetssegmentet har NBC News NOW nyligen lanserats, som erbjuder djuplodande rapportering, tankeväckande storytelling och senaste nytt live från NBC News globala resurser. En efterlängtad titel för alla motorintresserade som kommer efter årsskiftet är dessutom Top Gear.

Den animerade katalogen, bestående av kanaler som Svampbob Fyrkant och Avatar, har precis fått nytillskott av Yu-Gi-Oh!. Lokalt innehåll hittar man på exempelvis Viasat Explore och Youlook Nordics, som blandar internationella filmer och serier med svenskt innehåll.

HÄR kan du se mer av det tillgängliga utbudet.

Så fungerar Samsung TV Plus

Samsungs kostnadsfria Smart TV-tjänst med reklamstöd kommer förinstallerad på din smarta Samsung-enhet och ger omedelbar tillgång till nyheter, sport och underhållning med mera. Du behöver ingen prenumeration, extra enhet eller något kopplat kreditkort. När du slår på din TV börjar Samsung TV Plus spelas automatiskt och låter dig direkt bläddra bland kanalerna och dyka ner i den breda katalogen av underhållning.

Samsung TV Plus finns tillgängligt på alla Samsungs Smart TV:s från 2017 och senare.

Relaterade Artiklar