Nya frisörkonceptet Gents Go öppnar på Helsingborg C
Hem TRENDER Nya frisörkonceptet Gents Go öppnar på Helsingborg C

Nya frisörkonceptet Gents Go öppnar på Helsingborg C

Publicerat av: Redaktionen

Gents Go är ett nytt frisörkoncept baserat på digital drop-in för kunden på språng.

Både kunder och frisörer hittar lediga tider i deras plattform där de sedan matchas och väljer en studio.

Nu öppnar Gents Go en ny enhet på Helsingborg C.

Konceptet Gents Go är baserat på digital drop-in där frisörer registrerar lediga tider på en helt digital plattform. Användare kan sen se lediga tider, frisörer och studios. Tanken är att det ska vara snabbt och enkelt att boka en klipptid med Gents Go och att du alltid ska ha möjlighet att få en klipptid, ofta inom 30 minuter.

I oktober öppnar Gents Go en ny studio på Helsingborg C, för att komma ännu närmre sina kunder.

– Att vi öppnar på Helsingborgs C ser vi som ett naturligt nästa steg i vår etablering-fas runt strategiska platser, där folk ständigt är i rörelse. Tillsammans med Wihlborgs har affären gått lika friktionsfritt som Gents Go’s boknings-system, säger Anna Jönsson, COO på Gents Go.

Helsingborg C ägs av fastighetsägaren Wihlborgs, som ser Gents Go som ett välkommet inslag på resecentret.

– Helsingborg C är idag en trygg och inbjudande miljö med ett allt bredare utbud av service och restauranger. Gents Go blir ett helt nytt och välkommet inslag, och ytterligare en anledning för resenärer och besökare att uppehålla sig på Helsingborg C, säger Peter Siroky, förvaltare på Wihlborgs.

Nya frisörkonceptet Gents Go öppnar på Helsingborg CMartin Klinteberg, etableringsansvarig på HBG City, ser positivt på etableringen.

– Helsingborg C välkomnar dagligen besökare som är i behov av enkla och snabba lösningar. På samma sätt är Gents Go ute efter att förse sina kunder med en förenklad serviceupplevelse för människor i farten. Något som Wihlborgs tagit fasta på, säger Martin Klinteberg.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar