AZ Design går med i Black Friday via e-handeln
Hem E-HANDEL AZ Design går nu med i Black Friday via e-handeln

AZ Design går nu med i Black Friday via e-handeln

Publicerat av: Redaktionen

AZ Design, en ledande aktör inom möbler och inredning för offentliga miljöer, fortsätter att erbjuda fantastiska möjligheter till sina kunder under årets Black Month-kampanj.

Med en imponerande historia av att leverera högkvalitativa produkter och exceptionell kundservice, är AZ Design stolta över att meddela en 10% rabatt på branschens redan lägsta priser.

AZ Design grundades år 2009 av företagets VD, Andreas Zwahlen, och har sedan dess blivit en förebild inom möbeldesign för företag och organisationer i hela Norden.

Med ett sortiment som omfattar allt från restaurang- och konferensmöbler till kontorsmöbler, erbjuder AZ Design skräddarsydda lösningar för att möta kundernas specifika behov och önskemål.

“Vi är glada över att kunna erbjuda våra kunder en unik möjlighet att handla till ännu bättre priser under vår Black Month-kampanj,” säger Andreas Zwahlen, VD på AZ Design.

Som fortsätter:

AZ Design går med i Black Friday via e-handeln

Andreas Zwahlen, VD på AZ Design

“Vårt företag har alltid strävat efter att leverera högsta möjliga kvalitet och service till våra kunder, och vi är stolta över att kunna fortsätta göra det genom att erbjuda denna exklusiva rabatt.”

AZ Design har även en 105% prisgaranti, vilket innebär att om kunder hittar deras produkter till ett lägre pris någon annanstans, kommer företaget att matcha det priset och lägga sig 5% under det. Denna garantipolicy understryker deras åtagande att erbjuda marknadens bästa priser.

Företaget har inte bara utmärkt sig inom branschen genom sina produkter och priser, utan har även blivit erkänt som “Superföretag” av Veckans Affärer och Bisnode både år 2019 och 2020. Denna utmärkelse reflekterar deras imponerande tillväxt, lönsamhet och engagemang för att uppfylla kundernas behov.

AZ Design sätter också fokus på miljömedvetenhet genom att erbjuda miljömärkta tyger för möbler och genom att aktivt arbeta med sina leverantörer för att minska negativa miljöeffekter.

Under Black Month-kampanjen, som pågår till och med den 30 november, kan kunder använda koden “BLACKMONTH10” för att få 10% rabatt på hela sortimentet på AZ Designs webbplats.

Relaterade Artiklar