3bits Smart Start – en modern och kundunik e-handelslösning till ett fast pris
Hem E-HANDEL 3bits Smart Start – en modern och kundunik e-handelslösning till ett tilltalande fast pris

3bits Smart Start – en modern och kundunik e-handelslösning till ett tilltalande fast pris

Publicerat av: Redaktionen

Vi på 3bits kan nu erbjuda en paketering, 3bits Smart Start, som är en modern och kundunik e-handelslösning baserad på någon av de marknadsledande plattformarna Litium, Norce, Bizzkit eller Omnium till ett tilltalande fast pris.

Du väljer själv om du vill använda vår egen storefront, 3bits Blueprint, eller plattformens grundsajt.

Vi levererar ett tryggt och pålitligt projekt – du får en fullt fungerande e-handel med många smarta funktioner.

Genom att nyttja grunderna för sajt och plattform blir det en besparing direkt.

Det finns ett par olika tillval som kan göras om du önskar hjälp med att migrera data från befintlig lösning eller om du väljer en plattform som saknar CMS och önskar komplettera med Contentful. Kostnad för plattform tillkommer samt eventuell drift av själva storefronten.

3bits Smart Start – en modern och kundunik e-handelslösning till ett fast prisNär väl Smart Start-projektet är genomfört är det fritt fram att göra anpassningar eller tillägg till lösningen. Källkoden är öppen och kan vidareutvecklas precis som ni önskar. Den resan hjälper vi gärna till med. Vi har jobbat med fantastiska kunder sedan 2008 och har ofta väldigt långa och givande kundrelationer. Hör av dig så berättar vi mer om oss och 3bits Smart Start om du också vill komma igång snabbt med din butik online.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar