Tele2 lanserar Unlimited Together som låter ännu fler ta del av fri uppkoppling
Hem NYHETER Tele2 lanserar Unlimited Together som låter ännu fler ta del av fri uppkoppling

Tele2 lanserar Unlimited Together som låter ännu fler ta del av fri uppkoppling

Publicerat av: Redaktionen

Nu släpper Tele2 en helt ny tjänst som tillåter kunderna att samla sina Unlimited-abonnemang och därmed ge ännu fler tillgång till fri uppkoppling.

Tele2 lanserar Unlimited Together som låter ännu fler ta del av fri uppkoppling 2Med Unlimited Together kan vänner, syskon eller kollegor utanför hushållsgränsen gå ihop och på så vis få en billigare räkning.

Under våren 2017 lanserade Tele2 abonnemanget Unlimited som erbjuder fri surf och fria sms och samtal för 499 kronor i månaden.* Unlimited Together är uppföljaren som låter ännu fler få tillgång till samma frihet. Familjeabonnemang är lika förbi som den traditionella bilden av mamma, pappa, barn, då Tele2 nu möjliggör för vänner, syskon eller kollegor att samla sina Unlimited-abonnemang så att fler kan njuta av fria samtal, sms och fri surf, till ett lägre pris.

– Med Unlimited Together gör vi det möjligt för ännu fler att ta del av fria samtal, sms och fri surf, oavsett hur ens familj ser ut eller om du vill bilda en grupp med dina vänner.

– Det finns idag så kallade familjeabonnemang som är låsta till att innefatta personer i samma hushåll, men den moderna familjen sträcker sig ofta utanför hushållsgränsen, säger Henrik Lönnevi, affärsområdeschef privatmarknaden, Tele2 Sverige.

Som en av få operatörer möjliggör Tele2 med Unlimited Together att personer utanför hushållsgränserna kan gå ihop och på så sätt få tillgång till mer uppkoppling för ett lägre pris. Abonnemangen är självständiga och kan faktureras individuellt.

Är man två som tillsammans bildar en grupp genom Unlimited Together blir priset 399 kronor i månaden per person. Kunder som är tre eller fler i en grupp betalar 349 kronor i månaden.

Läs mer om Unlimited Together på www.tele2.se/handla/unlimited-together.

*Kund äger endast rätt att nyttja abonnemang/tjänst på sedvanligt sätt för eget bruk.

Relaterade Artiklar