Team Auto Lounge Racing debuterar två nya Audi på Knutstorp
Hem TRANSPORT-&-LOGISTIK Team Auto Lounge Racing debuterar två helt nya Audi på Knutstorp

Team Auto Lounge Racing debuterar två helt nya Audi på Knutstorp

Publicerat av: Redaktionen

Team Auto Lounge Racing har äntligen fått leverans av två helt nya Audi RS 3 LMS II till årets tredje STCC TCR Scandinavia-tävlingshelg på Knutstorp.

Förarduon Christian Skaar och Johan Lund har precis kört sina absolut första testvarv med bilarna.

Team Auto Lounge Racing debuterar två nya Audi på Knutstorp– Vi har på oerhört kort tid byggt ihop ett helt nytt STCC-team från scratch och nu är sista pusselbiten på plats med våra nya Audi-bilar som varit försenade i leveransen från Tyskland, säger Christian Skaar.

– Tack vare otrolig hjälp från STCC, Brink Motorsport och Kevin Engman har vi hunnit med installation, kalibrering och test under en intensiv period inför Knutstorp. Känslan är oerhört bra!

Johan Lund gör sin STCC-debut i helgen och var 14:e snabbast under torsdagens test på Knutstorp.

– Bättre sent än aldrig är ett kärt uttryck! Bilen känns helt magisk att köra och vi har haft bra möjlighet att testa olika inställningar i varierad väderlek. Målsättningen är att lära sig så mycket det bara går och självklart att försöka utmana om poäng när tillfälle ges, säger Johan Lund.

Medan Johan Lund gör sin STCC-debut har Christian Skaar kört årets två första tävlingshelger i den äldre Audi-modellen med två elfteplatser som hittills bästa resultat.

Nu siktar han på att ta ett steg framåt i resultaten.

– Vi siktar på att knipa så många poäng som möjligt nu när vi har bättre förutsättningar. Varken jag eller Johan Lund ser några hinder för att kunna kapa placeringar en bra bit uppåt, säger Christian Skaar.

STCC TCR Scandinavia-helgen på Ring Knutstorp körs den 22-23 juli, köp biljetter här eller se tävlingarna LIVE via: plus.stcc.se

Relaterade Artiklar