TCL utökar 2022 4K TV-sortimentet med TCL P735 – 4K HDR Google TV
Hem PRODUKTNYHETER TCL utökar 2022 4K TV-sortimentet med TCL P735 – 4K HDR Google TV

TCL utökar 2022 4K TV-sortimentet med TCL P735 – 4K HDR Google TV

Publicerat av: Redaktionen

TCL Electronics lanserar nu sin nya 4K HDR Google TV P735 på den nordiska marknaden.

Fullproppad med fin funktionalitet och en lyxig kantlös metalldesign kan sport- och filmälskare se fram emot en riktigt prisvärd tv – som även kommer i jumbosize 85 tum.

TCL Electronics presenterar nu en ytterligare Google TV-modell med 4K HDR, P735-serien, som levererar både utmärkt audiovisuell prestanda och en fantastisk hemunderhållning. P735-serien kommer att finnas tillgänglig via utvalda nordiska återförsäljare i slutet av april i storlekarna 43, 50, 55, 65, 75 samt 85 tum.

Mycket tv för pengarna
P735-serien är en tv i medelsegmentet fullproppad med funktionalitet och innovativ kantlös metalldesign för att passa in i de medvetna nordiska hemmen. Den erbjuder 4K, brett färgomfång och är utrustad med HDR 10 för professionella audiovisuell bildåtergivning. Den har även MEMC-filmbehandling som erbjuder mjuka övergångar för snabbt innehåll som sport och actionscener. HDMI 2.1-teknologierna ALLM (auto low latency mode, eller game mode, som ställer in lägsta responstid för spel) och eArc stödjer högre videoupplösningar och snabbare uppdateringsfrekvenser, med högre överföringshastighet och kapacitet. Och Dolby Vision samt Dolby Atmos ger både TV- och filmtittare en verkligt uppslukande hemunderhållning.

Med HDR Multi Format, tillåter TCL P73-serien användare att få 4K HDR-bildkvalitet genom att stödja HDR10, HDR HLG, HDR10+ och HDR Dolby Vision. Oavsett om användaren tittar på Dolby Vision-material på Netflix och Disney+, eller HDR 10+-innehåll på Amazon Prime Video, kommer denna 4K HDR TCL-TV alltid att stödja det bästa formatet.

TCL utökar 2022 4K TV-sortimentet med TCL P735 – 4K HDR Google TVEftersom en responsiv TV är lika viktig som en fantastisk bildkvalitet för att njuta av en optimerad spelupplevelse, har TCL P73-serien Game Master. HDMI 2.1 säkerställer kompatibilitet med de senaste spelkonsolgenerationerna och möjliggör funktioner som ALLM, som låter videospelskonsolen eller PC-grafikkortet automatiskt växla teven till spelläge, för att nå lägsta input lag på under 15 ms. Det är därför denna TCL P73-serie är en av de officiella tv-modellerna till Call of Duty®.

TCL P735 kommer också med Google TV vilket innebär oändliga innehållsalternativ samlade över streamingtjänster med ett knapptryck bort. P735:s inbyggda Google Assistant möjliggör för smidig röststyrning och med stöd för TCL Magic Camera och appen Google Duo har användaren tillgång till smidig interaktion och videosamtal med familj och vänner ännu enklare än tidigare.

 

Relaterade Artiklar