tado° lanserar HomeKit-kompatibel Smart AC Control
Hem NYHETER tado° lanserar HomeKit-kompatibel Smart AC Control

tado° lanserar HomeKit-kompatibel Smart AC Control

Publicerat av: Redaktionen

Från och med nu kommer du aldrig mer att glömma att stänga av din värmepump eller luftkonditionering när du lämnar ditt hem.

tado° lanserar HomeKit-kompatibel Smart AC Control 2tado°, ledande inom smart inomhusklimathantering, lanserar nu sin nya Smart AC Control V3+. Med HomeKit-kompatibel hårdvara och en ny app kopplar Smart AC Control både värmepumpar och luftkonditionering till hemmets trådlösa nätverk och ersätter den infraröda fjärrkontrollen. Produkten är tillgänglig från och med 21 maj och kan köpas till ett pris av 1199:- hos utvalda återförsäljare i hela Europa och på www.tado.com.

Ny app innebär ett sundare hem

Med fokus på att främja ett hälsosamt inomhusklimat har den nya appen en ny design och introducerar flera funktioner, till exempel. Air Comfort Skill, som mäter hur frisk luften är i och utanför ditt hem. Den ger också användbara tips och råd om hur du förbättrar ditt inomhusklimat, eftersom frisk luft kan förbättra både sömn och produktivitet samtidigt som du minimerar risken för att du blir förkyld.

Förutom Air Comfort Skill erbjuder appen en rad funktioner som Geofencing, Open Window Detection, Weather Adaptation och Insightful Energy Reports som sparar energi och förbättrar komforten. Användaren kan också använda Smart Schedule och inställningar som minimerar bullernivån från värmepumpen eller AC genom att reglera fläkthastigheten och tiden som den körs.

De som vill ha en automatisk kontroll av inomhusklimatet kan prenumerera på Auto-Assist Skill för 39:- per månad eller 279:- per år. I detta fall kommer din värmepump eller luftkonditionering att justeras automatiskt när den utlöses av Geofencing eller Open Window Detection, istället för att det skickas en avisering som du ska förhålla dig till.

Apple HomeKit & Smart Home integration

Apple HomeKit-användare kan nu integrera Smart AC Control V3+ i sin installation. Det betyder att du kan be Siri att byta temperatur och lägga till värmepumpen och luftkonditioneringen till dina HomeKit scenes och Automations. Precis som med tado° s V3+ Smart Termostats fungerar den nya Smart AC Control också sömlöst med både Google Assistant och Amazon Alexa.

Plug & play

”Vår nya Smart AC Control är utformad för att förbättra din klimatanläggning och göra ditt hem smartare ”säger Christian Deilmann, Co-founder & CPO.”Den kan enkelt installeras på några minuter, är lätt att använda och passar med sin eleganta design in alla slags inredningsstilar. tado°s Smart AC Control är perfekt för att göra ditt hem svalt och bekvämt under sommaren eller värma upp det på hösten och vintern samtidigt som du sparar energi.”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>