Ta genvägen till framtidens handel
Hem NYHETER Ta genvägen till framtidens handel

Ta genvägen till framtidens handel

Publicerat av: Redaktionen

Den 18 – 19 april slår Kistamässan upp portarna för Ecommerce + Shop Tech.

Ta genvägen till framtidens handel 1

Max Amordeluso, lead evangelist Amazon – Anna Martinkari, Head of Omnichannel TELIA

Med ett imponerande talarprogram som innehåller över 80 seminariepunkter kan du som besökare se allt ifrån Amazons talare Max Amordeluso till tunga paneldebatter med fokus på branschens utmaningar och möjligheter.

Fler än 100 utställare finns på plats för att visa upp det senaste inom branschen. En bransch där ständig utveckling är en grundsten för att hålla sig konkurrenskraftig på marknaden. Dagens digitalisering har gjort handelsbranschen allt mer komplex och innovativa lösningar har blivit ett måste i allt från marknadsföring och betalning till leveranser och IT-system.

Vi står alla inför utmaningar – Ecommerce + Shop Tech är mässan som samlar lösning, inspiration och innovation på en och samma plats för att ge dig och ditt företag rätt verktyg inför framtiden. Vi ger dig genvägen till framtidens handel.

Fem höjdpunkter på mässan

  • Max Amordeluso, lead evangelist Amazon. Berättar om hur Amazons röststyrning Alexa revolutionerar världen och förändrar konsumentbeteendet.
  • Göran Adlén är den en välkänd trendspanare som ifrågasätter varför det analoga är det nya digitala och varför ska vi sluta prata om handel och e-handel?
  • Anna Martinkari, Head of Omnichannel TELIA. Lär dig vikten av en Omnichannel – det finns inga ursäkter för att inte vara bra år 2018!
  • Thomas Erikson är författaren bakom succéboken ”Omgiven av idioter” som snabbt lär dig läsa av människor, öka din självinsikt och minska din huvudvärk.
  • Paneldebatten Innovativa betalningslösningar med representanter från Swish, Bambora, Payex, Dibs och Klarna diskuterar utmaningar och möjligheter med framtidens betalningslösningar.

Relaterade Artiklar