Adlibrisgruppen startar postersajten Wonderwall – snygga och billiga posters för alla rum
Hem NYHETER Adlibrisgruppen startar postersajten Wonderwall – snygga och billiga posters för alla rum

Adlibrisgruppen startar postersajten Wonderwall – snygga och billiga posters för alla rum

Publicerat av: Redaktionen

Adlibrisgruppens affärsområde Adlibris Next lanserar postersajten Wonderwall, som säljer posters från 39 kr.

Adlibrisgruppen startar postersajten Wonderwall – snygga och billiga posters för alla rum 2Med eget tryckeri i Adlibris lokaler i Morgongåva trycker Wonderwall posters ”on demand” och kan därmed pressa både priser och leveranstider.

”Posters är ett intressant produktsegment med stark tillväxt. Med våra duktiga grafiska formgivare kommer vi att kunna erbjuda ett unikt och kul sortiment och snabbt hoppa på trender och spännande samarbeten”, säger Wonderwalls försäljningschef Kristina Ekström.

Wonderwall kommer vara ett eget varumärke och e-handelssajt men produkterna kommer gå att hitta på Adlibrisgruppens andra sajter så som t.ex. Adlibris.com, Bamba.se, Yayday.se och Köketsfavoriter.se.

”Wonderwall drar nytta av synergier i logistik och personal som gör att vi kan erbjuda posters till konkurrenskraftiga priser. Med billiga priser hoppas vi kunna avdramatisera det folk hänger på sina väggar. Att byta posters ska vara kul och billigt”, fortsätter Kristina Ekström.

Först ut för Wonderwall är posters, men teamet tittar redan nu på att utöka erbjudandet till andra produkter som kan tryckas som t.ex. mobilskal, textilier och anteckningsböcker.

Adlibris Next, Adlibrisgruppens affärsområde med fokus på mobil e-handel och snabba lanseringar, har sedan starten i slutet av 2016 lanserat lågprisbutiken Yayday.se och Adlibris Express app för hemleverans samma dag.

Relaterade Artiklar