Svenska Hello There Games ingår partnerskap med Warner Music Group
Hem GAMING Svenska Hello There Games ingår partnerskap med Warner Music Group

Svenska Hello There Games ingår partnerskap med Warner Music Group

Publicerat av: Redaktionen

Den prisbelönta svenska spelstudion Hello There Games meddelade idag att man ingått ett partnerskap med Warner Music Group.

Studion har många års erfarenhet av att arbeta i skärningen mellan spel, musik och film. I spelkatalogen återfinns IPn som skapats i samarbete med artister som Avicii, Alan Walker och Aron Chupa. 

Partnerskapet är relaterat till ett existerande IP och ytterligare detaljer kommer att avslöjas närmare inpå spelsläppet. 

“Vi är oerhört glada över att ha inlett ett samarbete med Warner Music Group sa Oskar Eklund, VD på Hello There Games. De är en väldigt respekterad aktör i musikindustrin och deras musikförlag har attraherat många duktiga och framgångsrika artister. Vi ser fram emot att utforska möjligheterna för våra IPn tillsammans med dem, fortsatte Oskar. 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>